Zwanger in de zon & zwangerschapsbadpak

zwanger in de zon

Vind jij het ook zo heerlijk om de zon op je huid te voelen? Helaas is teveel zon niet altijd goed voor je. Je moet er altijd voor uitkijken dat je niet verbrandt. Hoe snel dat gebeurt is voor iedereen anders. Als je zwanger in de zon gaat, moet je extra uitkijken voor teveel zon. Je kunt pigmentvlekken krijgen in je gezicht. Het zogenaamde zwangerschapsmasker. Hoe geniet je veilig van de zon? En wat trek je aan? Voel je je niet meer fijn in een bikini?

Zwanger in de zon

zwangerschap badkleding

Van de zon word je vrolijk en hij geeft je energie. Daarbij stimuleren uv-stralen de aanmaak van vitamine D. En dat is goed voor je botten. De zon is dus zeker niet alleen maar slecht. Maar teveel zon geeft versnelde huidveroudering. En tijdens de zwangerschap heb je -onder invloed van hormonen- kans op het bekende zwangerschapsmasker: pigmentvlekken in je gezicht. Smeer daarom je gezicht, nek en decolleté goed in met een hoge beschermingsfactor. Behalve dat valt de volle zon vaak tegen als je zwanger bent. Je kunt slechter tegen de warmte. Zoek daarom wat vaker een plek in de schaduw en draag een grote hoed. Zeker tussen twaalf en drie uur in de middag kun je beter de volle zon vermijden.

Zwangerschapsbadpak

zwangerschapsbadpak winnen

Wil jij deze zomer in stijl genieten van het mooie weer? En groeit je buik elke week wat verder? Dan is het tijd voor een zwangerschapsbadpak. De afbeedingen in dit artikel zijn van zomer 2018, maar er zijn natuurlijk ook badpakken voor de zomer van 2023! Bekijk hieronder de voorbeelden die te koop zijn bij Bol.com. Van diverse merken! Welke zou jij kiezen om deze zomer de vakantie in door te brengen? Kies je voor zwart, dat mooi afkleedt, of wil jij juist je buik accentueren? Zodat iedereen het ziet?! 

En ben je al bevallen?

Bekijk dan hier de zwemkledingtrends voor 2023! Of zoek je nog wel een corrigerend badpak, omdat je je figuur nog niet helemaal terug hebt? Dan zijn onderstaande opties misschien iets voor jou!

2 reacties

  1. Marga beugels

    Wat een mooie badpakken
    Kan je die ook dragen als je niet zwanger bent?
    Ik best zo mooi badpak willen winnen

  2. Swimsuit fresh
    Maat 38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.