Zwanger in de zon & zwangerschapsbadpak winnen!

zwanger in de zonVind jij het ook zo heerlijk om de zon op je huid te voelen? Helaas is teveel zon niet altijd goed voor je. Je moet er altijd voor uitkijken dat je niet verbrandt. Hoe snel dat gebeurt is voor iedereen anders. Als je zwanger in de zon gaat, moet je extra uitkijken voor teveel zon. Je kunt pigmentvlekken krijgen in je gezicht. Het zogenaamde zwangerschapsmasker. Hoe geniet je veilig van de zon? En wat trek je aan? Voel je je niet meer fijn in een bikini? Doe dan mee met deze winactie van Mama’s & Gebe maternity. Mama’s mag 3X een mooi zwangerschapsbadpak weggeven ter waarde van 49,95. Doe mee en win!

Zwanger in de zon

zwangerschap badkledingVan de zon word je vrolijk en hij geeft je energie. Daarbij stimuleren uv-stralen de aanmaak van vitamine D. En dat is goed voor je botten. De zon is dus zeker niet alleen maar slecht. Maar teveel zon geeft versnelde huidveroudering. En tijdens de zwangerschap heb je -onder invloed van hormonen- kans op het bekende zwangerschapsmasker: pigmentvlekken in je gezicht. Smeer daarom je gezicht, nek en decolleté goed in met een hoge beschermingsfactor. Behalve dat valt de volle zon vaak tegen als je zwanger bent. Je kunt slechter tegen de warmte. Zoek daarom wat vaker een plek in de schaduw en draag een grote hoed. Zeker tussen twaalf en drie uur in de middag kun je beter de volle zon vermijden.

Zwangerschapsbadpak winnen?

zwangerschapsbadpak winnenWil jij deze zomer in stijl genieten van het mooie weer? En groeit je buik elke week wat verder? Doe dan mee aan de winactie. Mama’s mag 3X een Gebe Maternity badpak weggeven. Laat jouw naam en e-mail adres achter via het deelnameformulier. De winnaars krijgen via e-mail bericht en mogen kiezen uit de volgende drie badpakken (zoals afgebeeld op deze pagina). We vragen je dan door te geven welk model je wilt en in welke maat. Als je meedoet aan de actie ontvang je voortaan onze gratis mama’s nieuwsbrief automatisch. Als je deze al ontvangt maak je evenveel kans om te winnen. Meld je dan wel apart aan voor deze actie. Je kunt je altijd onderaan onze nieuwsbrieven weer afmelden als je onze acties en nieuws voor moeders in de toekomst niet meer wilt ontvangen.
Doe mee en WIN! Wij wensen je een hele fijne zomer!

2 reacties

  1. Marga beugels

    Wat een mooie badpakken
    Kan je die ook dragen als je niet zwanger bent?
    Ik best zo mooi badpak willen winnen

  2. Swimsuit fresh
    Maat 38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *