Handig voor je baby: HOXTON Kids

Handig: Baby-lijn HOXTON Kids
HandigHandig voor je baby? Je moet met kinderen al aan zoveel dingen denken. Producten die het je gemakkelijker maken zijn altijd welkom. Hoxton Kids maakt handige en mooie producten voor elke baby.

Stoer en trendy
Hoxton – een stoere naam én een trendy, artistieke wijk in Londen – was de inspiratie voor het merk Hoxton Kids. Voor mama’s en papa’s die iets bijzonders zoeken. Unieke accessoires waar kinderen zich goed in voelen. Mooie kleuren, hippe ontwerpen en vooral: goede kwaliteit. HOXTON Kids heeft een baby-lijn met luiertassen, aankleedkussenhoezen, fopspeentasjes en hippe slabben. Het design is hip en retro en de vormgeving is afgestemd op gemak. De ideale combinatie voor ouders en hun baby.

HOXTON Baby cocon nestjes
Baby cocon nestjesSophie Claes, eigenaar en bedenker van het merk Hoxton Kids: “We zijn vooral trots op onze baby cocon nestjes. Deze zijn op dit moment vooral in Zweden heel populair. Het geeft je baby een veilig en geborgen gevoel, het is super licht om overal mee naartoe te nemen. De cocon nestjes kunnen in de kinderwagen, box of bij papa en mama in bed.”

Baby cocon nestjes hebben een afmeting van 45cm x  75cm. Het materiaal is 100% katoen en wasbaar op 30°. De Baby cocon nestjes van Hoxton Kids is bedoeld voor  pasgeboren baby’s in de eerste 6 maanden.

Sjaaltjes voor kwijlende baby’s
KwijlsjaaltjesAls je baby tandjes krijgt, gaat hij vaak veel kwijlen. Dat is een periode waarin je de kleertjes van je baby om de haverklap moet verschonen, omdat deze nat worden. De ‘kwijlsjaaltjes’ van HOXTON Kids zijn handig om het kwijl van je baby op te vangen. Ze zijn super populair en van hoge kwaliteit. De hippe sjaaltjes zijn van zachte, hoogwaardige kwaliteit katoen. Ze zijn zeer geschikt voor baby’s die kwijlen in de periode dat zij hun tandjes krijgen. De kin en de kleertjes van je baby blijven droog door de lichte fleece onderlaag die het vocht absorbeert. De kwijlsjaaltjes dragen comfortabel door het zachte katoen. En doordat de kleertjes droog blijven, hoef je deze minder de Gele Flamingovaak te wassen. De voorkant bestaat uit hoogwaardig katoen, die vaak gewassen kan worden. De sjaaltjes worden gesloten met klittenband. Ze zijn geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden tot ongeveer 2 jaar. Ze zijn 13cm lang en 36cm breed (halsomtrek 28-33 cm).

HOXTON Kids is exclusief verkrijgbaar bij www.degeleflamingo.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *