30% korting op de LIEF! zomercollectie alleen deze week nog!

Zomer! Lekker naar buiten, ’s morgens al buiten eten, naar de speeltuin of in het badje in de tuin. Heerlijk! En dan natuurlijk de show stelen in een prachtig zomersetje van LIEF! De zomer jurkjes zijn echt zo schattig! En de piepkleine streeppakjes (playsuits) zijn net van die ouderwetse zwempakjes met pijpjes. De mannen doen echt niet onder voor de dames in hun gestreepte bermuda met Polo. En dan de zwemkleding; zo stoer en zo lief! Ik zou zeggen: “Snel naar onze winkel ( iKenIK.nl) want vanaf vandaag krijgt u 30% korting op de hele zomercollectie van LIEF! Op=op.

LIEF! Zomer 2011, 30% korting!

Het is moeilijk te geloven maar op het moment dat deze blog verschijnt zijn wij al bij LIEF! In Molenaarsgraaf geweest om inkopen te doen voor zomer 2012! Een prachtige plek om te zijn. Wat een inspiratie doet een mens op tijdens een dagje LIEF!

Daar waar Yvonne Woudstra, initiatiefneemster van LIEF! In 2005 begon met een piepklein winkeltje in Giessenburg genaamd LIEF! , is het merk inmiddels een totaalconcept. Het winkeltje uit 2005 bestaat nog steeds…..samen met 16 nieuwe winkels ( zelfs eentje in België). Zoals alle voorgaande jaren weten wij inmiddels dat ook in 2012 de LIEF! Kledinglijn weer “stoer” en “lief” zal zijn……….

Maar vooralsnog is het nog 2011 met een prachtig voorjaar tot op heden. Laten we met z’n allen hopen dat we nog heel wat mooie lente en zomer weken krijgen tot tenminste eind augustus.

Lekker naar buiten, ’s morgens al buiten eten, naar de speeltuin of in het badje in de tuin. Heerlijk! En dan natuurlijk de show stelen in een prachtig zomersetje van LIEF!

De zomer jurkjes zijn echt zo schattig! En de piepkleine streeppakjes (playsuits) zijn net van die ouderwetse zwempakjes met pijpjes. De mannen doen echt niet onder voor de dames in hun gestreepte bermuda met Polo. En dan de zwemkleding; zo stoer en zo lief! Ik zou zeggen: “Snel naar onze winkel ( iKenIK.nl) want vanaf vandaag krijgt u 30% korting op de hele zomercollectie van LIEF! Op=op want de schappen moeten leeg voor de najaarscollectie!

Dus thuis of op het werk;……even snel iKenIK.nl…….er moet een show gestolen worden! In een LIEF! zomeroutfit wel te verstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.