Drukke moeders shoppen graag online voor baby en kind

Drukke moeders shoppen graag online

Drukke moeders

shoppen online*

Drukke moeders shoppen graag online. Waarom? Omdat je makkelijk met je baby of kind op schoot boodschappen kan doen online. Het kost weinig tijd en de babyverzorging, kleding en speelgoed worden gewoon thuis bezorgd. Shoppen kan in de pauze op je werk, als je baby slaapt of zelfs met je kindje op schoot. Het is geen wonder dat een online drogisterij zoals Plein het zo goed doet. Er zijn vaak aanbiedingen en je kan er bijna alles in één keer bestellen zonder te hoeven sjouwen met je boodschappen.

Drukke moeders shoppen graag online

Ja, het is waar! Drukke moeders shoppen het liefst online. Ze hoeven voor een potje sudo crème de deur niet uit en sjouwen met luiers is ook helemaal niet meer nodig. Misschien laat je ook je eigen kleding en de wekelijkse boodschappen wel thuis bezorgen. Dan kan je de wandelingen en uitjes met je baby of kind gewoon lekker in het park doen. En hoef je niet met een vermoeide peuterpuber de supermarkt in.

Hoe pak je dat aan? Drukke moeders moeten plannen

nooit meer met je baby naar de supermarkt
Wil je nooit meer met je baby of peuter naar de supermarkt? Dat is een kwestie van goed plannen!

Drukke moeders doen er goed aan om nauwkeurig te plannen. Met de juiste boodschappenlijst en een goed voorraadbeheer hoef je nooit onverwachts al je kinderen in de laden om naar de winkel te rijden. Het scheelt je tijd en bakken met energie. Want jij weet ook dat kleine kinderen er eigenlijk nooit zin in hebben om heel zoet en stilletjes met mama naar de winkel te gaan. De beste tips voor drukke moeders: besteed aandacht aan plannen!


LEES OOK: Voorlezen voor baby en kind: tips!
EN Baby uitzet lijst: dit is alles wat je nodig hebt voor je baby


Tip: maak een vaste boodschappenlijst

Als je goed wil plannen is het handig om een vaste boodschappenlijst te maken. Welke producten wil je altijd in huis hebben? Hoeveel heb je er maandelijks van nodig? Luiers gaan sneller op dan babyzalf, dus maak een inschatting van hoe vaak je nieuwe moet bestellen. Zorg dat je altijd de belangrijkste producten zelf op voorraad hebt. Dus bestel er eerst gelijk twee en zet er eentje in de kast. Zo kom je nooit zonder te zitten. Maak wel altijd je oude voorraad eerst op, zodat babyverzorging niet te lang blijft liggen. Check je boodschappenlijst elke week even. Is er iets op gegaan deze week? Vink deze dan aan op je lijst om te bestellen. Je kan dit ook met de wekelijkse boodschappen doen.

Wat kan je allemaal online shoppen voor baby en kind?

Je kan eigenlijk alles wel online kopen voor baby en kind. Van babyverzorging en luiers tot kindershampoo en badzeep. Zoek een winkel online die zoveel mogelijk van de merken verkoopt, die jij graag gebruikt. En word daar vaste klant. Let op de aanbiedingen en koop groot in, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Check elk seizoen even de baby- en kinderkleding. Zijn je kleintjes uit hun rompertjes gegroeid? Bestel die dan gelijk met je andere boodschappen. En zijn je kinderen toe aan een nieuw voorleesboek? Ook die is makkelijk online te bestellen. Gewoon terwijl jij met je kinderen buiten aan het spelen bent.

Goed plannen en online shoppen is een geweldige tool voor drukke moeders om tijd te besparen. Tijd waarin je aandacht kan geven aan wat echt belangrijk is. Je kinderen! Zeker als werkende moeder wil je die tijd zo fijn mogelijk besteden. Kinderen vinden shoppen nu eenmaal vaak helemaal niet leuk. Zij willen mama’s aandacht en dat verdienen ze natuurlijk ook.

Foto boven door MART PRODUCTION, foto onder door Joseph Garza. Beide via Pexels.com. * wil je weten hoe mijn artikelen tot stand komen? Lees er hier alles over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.