Vrolijke kleuren in huis met Bloomon

Vrolijke kleuren‘Bloemen houden van mensen’. Dat vind ik een fijne gedachte. Ik hou zelf namelijk ook heel erg van bloemen. Ik heb altijd veel bloemen in mijn tuin en ben blij met elke bos op tafel. Een simpel bosje rozen, een mooie vaas vol Dahlia’s. Ik kan er echt blij van worden. De bloemen in mijn tuin lopen een beetje op hun einde. De hortensia’s worden bruin, de geraniums verdorren langzaam. Alleen de rozen doen nog dapper hun best. Het wordt kouder en we gaan meer binnen leven. Tijd voor bloemen in huis! Natuurlijk kan ik bescheiden blijven en voor kleine bosjes kiezen. Maar ik ben wel heel blij dat Bloomon de bloemen kwam brengen vorige week. Wat een mooie creaties maken zij. Echt een lust voor het oog!

Smeltkroes van bloemen

BloomonWat ik mooi vind aan de bossen van Bloomon? Er zitten geen twee dezelfde bloemen in een bos en toch is het een harmonisch geheel. Een smeltkroes van bloemen, die elkaar ondersteunen en versterken. De kleuren zijn ook smaakvol samengesteld. En de medium maat is al een fijne grote bos met bloemen. In mijn woonkamer is deze groot genoeg om een echte Eye-catcher te zijn. Naast een verrukkelijke kleur roos en bijzondere Chrysant, zitten er ook minder bekende bloemen en takken bij. Zo siert er in deze bos een Hypericum Coco Casino, beter bekend als St. Janskruid. Het kruid wordt gebruikt als remedie tegen depressie. Elke bos heeft een naam en deze werd ‘Lucky Bastard’ gedoopt. En inderdaad was ik er heel gelukkig mee!

Feestje thuis bezorgd & GRATIS vaas

Bloomon detailDe verpakking van een Bloomon boeket is van recyclet papier gemaakt. Behalve dat ik blij word van de bloemen, is die verpakking ook prettig om te zien. In de bos zit altijd een kaartje. Daarop vind je dan de naam van het boeket en wat bijzondere weetjes over de bloemen. Dat maakt het meer dan een bos bloemen alleen. Echt een beleving. Een feestje dat thuis bezorgd wordt. Je hoor het al, ik ben een echte fan! Wil jij Bloomon ook proberen? Gebruik dan deze code: VIVIENNEVAAS, dan krijg je bij je eerste bestelling een gratis vaas cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *