Mooie fluwelen sofa kopen voor in huis? Kies voor kleur!

fluwelen sofaEen kleurrijk interieur is hot. Mooie groene en okergele muren sieren onze leefruimte. Warme tinten omringen ons. Ben je ook gek op kleur? Ga dan een stapje verder en breng niet alleen kleur op de muren. Kies voor een geel bankstel of een mooie rooie sofa. Durf jij dat aan? Bent u op zoek naar een nieuwe bankstel omdat uw oude aan vervanging toe is, of wilt u een nieuwe stijl in uw interieur brengen? Een bankstel kopen doe je natuurlijk niet dagelijks. Dus doe eerst genoeg inspiratie op.

Banken in verschillende stijlen

Er zijn banken en sofa’s in verschillende kleuren en stijlen. Kies je voor een tijdloze lederen bankstel of ga je nu echt voor kleur in je interieur? Het moet natuurlijk passen bij jouw eigen stijl. En bij de stijl van je woonkamer. Maar een bankstel bepaalt voor een groot deel die stijl ook. Dus misschien ga je nu voor iets nieuws. Op ons Pinterest account zie je veel verschillende stijlen langskomen. Volg je die al? Ik vind Pinterest een heerlijke plek om inspiratie op te doen en alles te pinnen wat ik mooi vindt. Alles kan tegenwoordig in een interieur. Kleuren combineren, stijlen mixen. En er is steeds meer groen in huis. Misschien houd je van klassiek, boho of juist insustrieel. Fluwelen bankstellen zijn nu helemaal hot. In alle kleuren. En ze passen eigenlijk wonderwel bij elke stijl.

Letten op duurzaamheid

Bij het inrichten van je huis let je misschien net als steeds meer mensen op duurzaamheid. Kijk je wel eens bij een kringloop in de buurt? Ik vind het heerlijk als ik een mooie schat vind voor in mijn huis. En dat kost dan een paar euro en is nog duurzaam ook. Want alles wat we hergebruiken, hoeft niet bij het vuilnis. En er hoeft geen nieuw exemplaar van geproduceerd te worden. Dat bespaart veel CO2 uitstoot. Ik vind het ook belangrijk dat producten eerlijk geproduceerd zijn. Het zit net wat gemakkelijker als ik weet dat de makers een eerlijke prijs krijgen. De bankstellen van UrbanSofa zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit. Elk product wordt persoonlijk gemaakt zodat alle producten uniek zijn. Er wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de klant, maar ook met het milieu. De producten wordend op een duurzame manier geproduceerd. Hoe cool is dat? Je vindt een linkje naar UrbanSofa boven in dit artikel. Je kunt ook een fluwelen sofa kiezen. Die heb je in allerlei kleuren.

Ik ben benieuwd naar jouw keuze. Wordt het een mooie fluwelen sofa? In een knallende kleur? Laat je het me weten? En pin je mee op Pinterest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.