Plannen om te ondernemen? Gratis e-book ‘Succes is persoonlijk’!

door: Vivienne Westerhoud, www.mamas.nl & www.haareigenzaak.nl.
’Mijn idee van succesvol zijn, gaat verder dan alleen carrière maken en geld verdienen. In mijn definitie van ‘succes’ heb je alles in je leven waar je werkelijk naar verlangt. Voor mij is de manier waarop ik mijn ondernemerschap flexibel combineer met mijn gezin een manier van leven, die mij in staat stelt mijn dromen te verwezenlijken.’

Het gratis e-book
Vandaag kwam mijn eerste e-boek uit. Ik schreef het vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer. Ik leg uit wat mij dreef om als alleenstaande moeder tien jaar geleden mijn eigen bedrijf te starten. Welke voordelen het had en ook in welke valkuilen ik stapte. Zo werkte ik lange tijd zonder een goed plan op papier. Waarom is plannen zo belangrijk en hoe doe je dat? En hoe kun je succesvol netwerken? Netwerken is van levensbelang voor elke ondernemer, maar hoe kun je dat zo efficiënt mogelijk doen? En dan verkopen! Je hebt een goed idee, een mooi product of dienst. Maar hoe vind je klanten? Waar moet je op letten bij een goed verkoopgesprek? Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer kan verkopen. Zolang je vooral jezelf laat zien en echt contact maakt met je klanten. Lees er alles over en download mijn gratis e-book via www.haareigenzaak.nl.

Tips en inspiratie & Extra
Heb je plannen voor een eigen zaak? Of onderneem je al? Ik hoop voor iedereen een mooie tip te hebben opgeschreven. En het leukste is: Mijn e-book ‘Succes is Persoonlijk’ is helemaal GRATIS! te downloaden. Daarbij zal ik je ook nog per e-mail regelmatig extra tips sturen vanuit mijn persoonlijke ervaring!

Download nu het gratis e-book via www.haareigenzaak.nl!

Durf te Leven!
Vivienne Westerhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.