Nieuwe vacatures op 9tot3 vacaturebank!

Flexibel werken

9tot3 vacatureRuim tien jaar geleden schreef ik op deze website voor moeders in een bericht, dat ik vond dat werk flexibeler mocht worden. Zo zouden naar mijn idee meer moeders kiezen voor werk in plaats van fulltime te moederen. En dat klopte. Dat ging vooral over moeders met een hogere opleiding, omdat uit onderzoek bleek dat juist deze vrouwen er massaal voor kozen om thuis te blijven zolang de kinderen klein zijn.

Lobby voor flexibel werken

Ik voerde een uitgebreide lobby en sprak zelfs toenmalig minister de Geus over het onderwerp in TV programma Buitenhof. Er is veel veranderd sinds die tijd. De ‘wet flexibel werken’ is in januari 2016 ingevoerd. Deze verplicht elke werkgever om deeltijdwerk, flexibele werktijden of thuiswerken bespreekbaar te maken op de werkvloer.

Nieuwe vacatures, werktijden in overleg

En nu er weer meer vacatures zijn dan kandidaten beginnen voorzichtig de vacatures weer binnen te komen op de 9tot3 vacaturebank, die ik destijds opzette voor alle banen in alle branches op alle opleidingsniveaus. Met als enige harde eis, dat de werktijden in overleg moeten kunnen worden afgesproken. Iets voor jou? Bekijk de vacatures op www.9tot3.nl en reageer vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.