WINACTIE via Mamashopt.nl: 3 X T-shirt & potlood van Lorax de film, winnaars bekend!

Dr. Seuss´ De Lorax en het Verdwenen Bos is een nieuwe 3D animatiefilm voor de hele familie van de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke. De film is een bewerking van het wereldberoemde kinderboek van Dr. Seuss’ over de Lorax, een bijzondere bosbewoner die het bos beschermde, voordat het verdween. Dr. Seuss´ De Lorax en het Verdwenen Bos vertelt het verhaal van een jongen die op zoek gaat naar iets dat hem kan helpen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Om zijn plan te laten slagen moet hij op zoek naar het verhaal van het eigenwijze bosfiguurtje, de Lorax. Mail & Win actie!De winnaars van deze actie zijn:

C. Boon uit Drachten
M. Mols uit Eindhoven
R. Matthijsen uit Breda

Gefeliciteerd! Veel plezier ermee.

WINACTIE 3 X T-shirt van biologisch katoen plus met recyclebare verpakking die je kunt gebruiken als vogelvoederdoosje &  Lorax potlood. Wil jij kans maken op deze leuke prijs? Klik dan hier! doe mee vóór 2 april 2012.

Dr. Seuss´ De Lorax en het Verdwenen Bos is de derde speelfilm binnen de samenwerking tussen Universal Pictures en Illumination Entertainment (Despicable Me en Hop). Met de stemmen van o.a.: Frits Lambrechts (de Lorax), Ferry Doedens (Ted), Marly van der Velden (Audrey), René van Kooten (de Foetsie), Willeke Alberti (oma Norma), Isa Hoes (Teds moeder), Nelly Frijda (tante Grizelda), Rachel Traets, Michelle en Bickel Krabbé en Helga van Leur (diverse stemmen).

Vanaf 6 april in de bioscoop, enkel in de Nederlands gesproken versie. Alleen in 3D !

www.loraxfilm.nl

2 reacties

  1. lijkt me een super leuke film !!!!!

  2. Lijkt ons een hele leuke film!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.