Wijk eens af van je lievelingsrecept

door: Julietta Poventud.

Alhoewel de winter nog niet echt haar intrede heeft gedaan, en ik denk dat we wel wat kunnen verwachten, zijn er volop producten te krijgen die we associëren met de hersft en de winter. Pompoenen, noten, cranberries, sweet potatoes, venkel om maar een greep te doen en terwijl ik dit opschrijf passeren als op een videoband allerlei gerechten de revue.
Een goede manier om eens iets anders te maken is erover te lezen. Wijk eens af van je lievelingsrecept voor sperziebonen. Lees hoe je diezelfde groente anders kan klaarmaken. Hieronder volgt een recept voor een slasoort die alleen al qua kleur wat jeu geeft aan het eten.
Radicchio rosso sla is een klein rond kropje met rode bladeren en witte nerven. Het heeft een zeer stevige structuur en kan zowel rauw als hieronder warm bereid worden. Radicchio is ook lekker in een risotto.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.