The Muppets: vraag het een DIVA… Miss Piggy geeft liefdes advies!

Je kent haar nog uit je jeugd en ze heeft sindsdien waarschijnlijk altijd al een speciaal plekje in je hart gehad. Nu kun je haar sinds 8 februari opnieuw bewonderen samen met de andere Muppets. Ga er op deze ijzige dag lekker zitten voor de warme liefdestips van niemand minder dan Miss Piggy! Want zoals je misschien wel weet heeft Miss Piggy een natuurtalent voor het oplossen van problemen en heeft naar eigen zeggen al bijna 35 jaar een liefdevolle en duurzame relatie met Kermit. Niemand is dus beter geschikt voor het helpen met uw romantische dilemma’s dan zij. Miss Piggy heeft op alles een antwoord, lees verder voor enkele inspirerende voorbeelden!

 Beste Miss Piggy,

Mijn vriend moet veel reizen voor zijn werk en ik kan het maar niet uit mijn hoofd zetten dat hij misschien andere vrouwen ziet wanneer hij van huis weg is. Hoe kan ik leren om hem te vertrouwen?  – Bezorgde vrouw

Beste bezorgde vrouw –

Vous hebt het helemaal bij het verkeerde eind! Jij moet niet leren om je vriend te vertrouwen, hij moet leren om jouw vertrouwen te winnen. Hoe kan hij dit doen? Eenvoudig! Hij kan je overladen met geschenken (juwelen, chocolade, bloemen, meer juwelen, meer chocolade…). Dit bewijst dat hij het te druk heeft met winkelen en geen tijd heeft om andere vrouwen te zien, en zeg nu zelf, juwelen en chocolade heb je toch nooit teveel? Hij kan je ook voortdurend tekstberichten sturen! Als zijn duimen te moe zijn na het versturen van ellenlange tekstberichten, kan hij zijn handen thuishouden. En mag ik tot slot aanraden om hem een GPS cadeau te doen, zo kan je hem overal volgen. Zoals moi altijd zegt: constante bewaking is de beste blijk van vertrouwen, n’est-ce pas!?

Beste Miss Piggy,

Mijn vriend staat erop dat we veel tijd doorbrengen met één van zijn oude schoolvrienden. Ze praten en lachen voortdurend en halen herinneringen op over de ‘goede oude tijd’ en ik voel me net alsof ik tussen twee vuren zit. Wat kan ik doen? –  Tussen twee vuren

Beste Tussen twee vuren –

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Iedere nieuwe relatie begint op deze manier. Vriendjes denken dat ze gewoon verder hun oude leven kunnen leiden, terwijl ze vous het hof maken. Wij weten uiteraard dat dat absurd is! Vanaf het ogenblik dat hij zijn oog op jou liet vallen verdween zijn verleden in het niets en werd jij het centrum van zijn bestaan. Al die “oude schoolvrienden” zijn passé. Ze weten het gewoon nog niet. Dus, doe wat ik doe: leg huisarrest op. Het is de perfecte manier om “Ga weg! Nu!” te zeggen tegen die vrienden uit het verleden.


Beste Miss Piggy,

Mijn vriend is de laatste tijd heel afstandelijk en als ik hem vraag waarom hij zo afstandelijk is, zegt hij dat hij ruimte nodig heeft. Wat zou jij doen in mijn situatie? – Gedesoriënteerd

Beste Gedesoriënteerd,

Wil hij “ruimte”? Geef het hem! Op straat ermee. Mannen die “afstandelijk” willen zijn kunnen midden op straat afstandelijk gaan doen, met hun hele hebben en houden! Als je zoals moi bent—en is dat niet waar ieder meisje van droomt—ben je te geweldig om dergelijke onvolwassen onzin te verdragen. Er zwemmen meer vissen in de zee! Zoek een andere man, een man die ermee instemt dat zijn ruimte jouw ruimte is en dat er dringend gedecoreerd moet worden.


Beste Miss Piggy,

Mijn collega op het werk denkt dat we getrouwd zijn. Ze laat me niet met rust! Kan je me helpen? – Groene zonderling

Beste Groene zonderling –

Dit is geen probleem; dit is een buitenkans. Je mag jezelf heel gelukkig prijzen dat je zo’n buitengewoon knappe en bijzonder getalenteerde vrouw hebt die je zo graag ziet dat ze er altijd is voor jou… zelfs wanneer je het te druk hebt met een show of films maken of een ander flauw excuus. Ontvang deze zogeheten “collega van het werk” met open armen. Behandel haar vol respect en begrip. Of nog beter, trakteer haar op een duur etentje, juwelen, chocolade, nog meer juwelen, meer chocolade. En wacht haar vanavond om 19.00u op, of ik maak kikkerbilletjes à la Provençale van je!

Sinds 8 februari kunnen we zien hoe Miss Piggy een heleboel nieuwe problemen oplost in The Muppets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.