Posters van kunst tot kinderkamer

postersMet Posters aan de muur in je huis, kun je veel sfeer geven aan je interieur. Je huis heeft maar een beperkt aantal muren, dus het is zaak een goede afweging te maken van wat je daar op wilt hangen. Het is goed als het beelden zijn die jou elke dag kunnen inspireren. Beelden die echt passen bij jou. Soms verandert dat in de loop van de jaren. Dan loop je tegen mooie nieuwe kunst aan, hang je recentere foto’s van je kinderen aan de muur, of koop je een mooie poster of kunstdruk voor thuis aan de muur. Ook de kinderen zullen af en toe wat nieuws willen aan de muur in de kinderkamer. Gewoon omdat ze met de jaren andere interesses krijgen en een eigen smaak ontwikkelen.

Posters die inspireren

posters_nlOnlangs bladerde ik door de posters en kunstdrukken van de site posters.nl. Ik vond er, zoals de naam al doet vermoeden heel veel mooie posters. Zij hebben een groot assortiment in verschillende stijlen, kleuren, onderwerpen en afmetingen. Het is heerlijk om te bladeren door zoveel mooie beelden. Je kunt er gerust wat tijd voor uittrekken, want voordat je alles gezien hebt ben je zo een paar uur zoet. Maar dat is dan ook zeker de moeite waard, want als je op zoek bent naar iets nieuws voor aan de muur, slaag je er altijd! Ben jij ook toe aan iets nieuws? En weet je al op welke plek je het op wilt hagen? Dan is deze site voor posters echt een aanrader!

Van kunst tot kinderposter

posters voor kinderenIk koos een kunstdruk van Gustav Klimt van moeder en kind. Ik vind het een beeld waar zoveel moederliefde vanuit straalt. En ik vond de posters voor de kinderkamer ook zo mooi. Bijvoorbeeld deze met een lieflijke ballerina. Het was toch best lastig kiezen uit de ontelbaar mooie kunstdrukken van diverse kunstenaars in tientallen stijlen. Figuratief, abstract in allerlei mooie kleuren en maten. Voor de kinderen vind je er posters van dieren, populaire films, Disney en popidolen. Van alles voor de kinderkamer. Als je een keuze hebt gemaakt, kun je in een paar klikken ook een bijpassende lijst en een ophangsysteem mee bestellen. Dat is wel heel handig, want dan kun je jouw nieuwe poster thuis gelijk ophangen. Als je vandaag bestelt, is je poster met lijst morgen al in huis, dus lang hoef je niet te wachten. Welke poster zou jij uitkiezen? En waarom? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.