Monica’s Frisse Salsa

door: Monica Fromm, www.flairculinair.nl.

4 pomodori tomaten, in kleine blokjes
1 (bloed)sinaasappel (nu volop verkrijgbaar)
½ kleine witte ui blokjes
½ – 1 groen of rood Spaans pepertje, zonder pit in dunne ringetjes
2 el korianderblaadjes/ ½ -1 el honing/ sap van ½ limoen/ ½ tl zout
Rasp de schil van ½ sinaasappel fijn en zet apart. Schil nu de sinaasappel zodanig dat de witte velletjes weg zijn gesneden en snijd elk partje in 3-en. Meng met de blokjes tomaat, ui, zout, limoensap, honing en Spaanse peper en zet de salsa ca 1 uur in de koelkast. Meng hier vlak voor het serveren de koriander door. 
disclamer Het intellectueel eigendom van titels, foto’s en tekst blijft van Flair Culinair BV en niets mag zonder toestemming van Flair Culinair worden overgenomen. Groenten en Fruit- de lifeline van ons bestaan is een geregistreerde titel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.