Moeders halen met Groupon het beste uit hun vrije tijd

Blijf in vorm op een betaalbare manier
Als moeder zit je nooit stil: de kleine naar de kleuterspeelzaal of naar school brengen en later weer ophalen, de boodschappen doen, eten klaarmaken, kleren wassen, het huis schoonmaken en nog vele andere dingen. Dat je nooit toe komt aan tijd voor jezelf is dan ook niet vreemd. Momenten voor ontspanning zijn echter erg belangrijk om stress en uitputting te voorkomen en door soms even een adempauze te nemen kun je er weer energieker tegenaan. Aan geld hoeft het niet te liggen, want Amsterdam vrije tijd kortingsbonnen van Groupon kunnen je hierbij helpen.

Reinigende schoonheidsbehandeling
Voel jezelf als herboren met een schoonheidsbehandeling bij Anke Beauty Centre (Overtoom 557). Voor €29 krijg je een GlycolPeeling inclusief been- en voetschrub of inclusief handbehandeling. Deze treatment kost normaal gesproken €115. Wil je zowel de been- en voetschrub als de handbehandeling, dan betaal je slechts €5 extra, €34 dus! De peeling die een combinatie van fruitzuren bevat, zorgt voor een grondige reiniging van de huid, waardoor het een natuurlijke glans krijgt.

Onbeperkt sporten bij Fit2Fit
Het is belangrijk om in vorm te blijven, want juist door in beweging te blijven ga je energieker de wereld in! Fit2Fit is een fitness school op het Rembrandtplein dat bekend staat om de moderne toestellen, vriendelijke en ervaren trainers en een gezellige sfeer in hartje Amsterdam. Met een kortingsbon van Groupon kun je voor €39 maar liefst 4 maanden onbeperkt sporten bij Fit2Fit. De normale prijs hiervoor is €280. Dit is zonder twijfel één van de beste aanbiedingen van het moment. Naast de sporttoestellen kun je zonder extra kosten deelnemen aan groepslessen Zumba, Pilates, Bodyshape, Spinning, krachttraining en nog veel meer. Na afloop nog even nazweten in de sauna of een tintje opdoen onder de zonnebank hoort ook tot de mogelijkheden. En zelfs energiedrankjes zijn inbegrepen!

Uitwaaien in minder dan een halve dag
Wil je er écht even tussenuit maar is een weekje vakantie nemen vanwege de kleine geen optie? Kies er dan voor om een dagje te gaan zeilen! Een zeiltocht van twee uur op het Markermeer, net buiten Amsterdam, met 4 personen kan met de deal van Groupon al voor €29. Je mag zelf een opstapplaats kiezen zoals Hoorn, Almere, Lelystad of Enkhuizen en je kunt de route waarheen je vaart zelf kiezen. Volendam en Marken behoren ook tot de opstapmogelijkheden en deze twee plaatsen zijn prima geschikt voor verkenning na het aanschepen op de terugweg.

Balans tussen werk, gezin en vrije tijd
Als moeder kun je leren hoe je effectief prioriteiten kunt stellen; van verantwoordelijkheden binnen het gezin tot ontspanning in je vrije tijd. Zorg voor een balans van beide in je leven en zie hoe gemakkelijk je op een voordelige manier je persoonlijke aspiraties na kunt streven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.