Gezinnig introduceert het 1000 kilometer pakket

Wat doe je als je kind op weg naar het zonnige zuiden voor de zóveelste keer vraagt ‘zijn we er al?’. Dan tover je een spelidee of kadootje uit het 1000 kilometer pakket van gezinnig. Een kant-en-klaar pakket voor kilometerslang plezier onderweg. Met o.a. bingo (wie ziet als eerste een koe), spelletjes (van ik zie ik zie tot aap me na), een masker om te kleuren en een voice recorder (papa is op mama, papa is op mama). Dus als je de dvd-speler nog even wilt uitstellen en geen zin hebt om op de vooravond van vertrek nog van alles te verzinnen, dan is dit pakket wel zo handig!

Gemak
Ga je een eind rijden of vliegen deze zomer? Maak het jezelf gemakkelijk met het 1000 kilometer pakket van gezinnig. Het bespaart je de nodige voorbereidingstijd en -stress voor vertrek. Het is speels, origineel en compleet. Met tips om goed voorbereid te vertrekken. Volop spelideeën om uit te putten als de verveling dreigt toe te slaan. En superleuke kadootjes (ze zijn al voor je ingepakt!) waarmee je kind zich kilometerslang kan vermaken. Laat het vakantiegevoel onderweg al beginnen.

Compleet
Voor de ouders/verzorgers bevat het 1000 kilometer pakket een boekje met handige informatie ter voorbereiding, tips voor onderweg en heel veel spelideeën. En een katoenen plunjezak om de ‘voorraad’ cadeautjes (bij je stoel) te bewaren. Ook handig als (strand)tas tijdens de reis. Voor het kind zijn er 10 ingepakte kadootjes waaronder de 1000 kilometerkaart, een reislogboek in de vorm van een speelse strippenkaart. En een koffertje om de presentjes in te bewaren. Met een koffertje op schoot is het prettig spelen (en valt er minder snel iets op de grond). Ook handig om mee te nemen naar een restaurant.

Tien kadootjes

  • 1000 kilometerkaart heenreis + pen
  • 12 kleurpotloden in een kokertje + puntenslijper
  • doe/notitieboekje met opdrachtjes en blanco notitieruimte
  • voice recorder met zaklampje (20 sec. eindeloos opnemen en afspelen)
  • houten elastiekpuzzel (maak een slang of een letter en laat raden)
  • 1000 kilometerkaart terugreis
  • pluchen vingerpopje om poppenkast te spelen (paardje of ander diertje)
  • dierenmasker om te kleuren + 4 stiften (masker op en zwaaien maar!)
  • toverlei (laat de tekening verdwijnen, dus keer op keer te gebruiken)
  • ring met oogjes voor je eigen theaterspel

1000 kilometerkaart
De 1000 kilometerkaart is een reislogboek in de vorm van een strippenkaart waarop kinderen kunnen noteren waar ze zijn, wat ze zien, wat voor weer het is en hoeveel kilometer al is afgelegd. Met leuke vragen en tekenopdrachten over de reis en een paar spelletjes waaronder auto- of vliegtuigbingo! De kaart is tevens instapbewijs, handig om je kind weer in de auto te krijgen. Met deze kaarten kun je de reis opbreken in kleinere stukken en je betrekt je kind er bij. En het is natuurlijk ook een hele leuke herinnering.

Aparte versies voor auto- of vliegreis voor kinderen vanaf 3 jaar. Prijs € 34,95. De 1000 kilometerkaarten zijn ook los te koop. De prijs voor een setje (eentje voor de heen- en eentje voor de terugreis) is € 5,95. Verkrijgbaar op www.gezinnig.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.