Inspiratie van BNers

door: Vivienne Westerhoud.
Afgelopen week zag ik twee keer RTL late night van Humberto Tan. Heb je Humberto wel eens zien dansen? Heb je hem wel eens horen zingen? Dat is echt om vrolijk van te worden. Maar als presentator is hij serieuzer. Ik vind dat hij RTL late night goed doet, je ziet dat hij zich steeds comfortabeler voelt in zijn rol. Hij nodigt ook interessante gasten uit. Zo zag ik een paar weken geleden ineens Jim Geduld na jaren weer op TV. Hij maakt met Peter van der Vorst het programma ‘verslaafd’. Jim Geduld is terug van weggeweest.

Jim geduldDe oud GTST speler is helemaal hersteld na een zware periode van verslaving en steelt de harten van televisiekijkend Nederland. In elk geval de vrouwelijke helft. Hij is open, eerlijk, intuïtief en helpt anderen om hun verslaving te overwinnen. Wat een verademing zo’n grote lieve engel ineens te zien op TV. Ik hou ervan geïnspireerd te raken als ik TV kijk. En daar zorgt hij zeker voor.

Marco Borsato & John Ewbank
En dan afgelopen week. De familie Borsato en de Ewbankjes. Marco Borsato en John Ewbank deelden details over hun innige vriendschap en samenwerking. Mooi om te zien. En als hoogtepunt brachten ze een nummer samen met hun dochters, waar je kippenvel van krijgt. Bekijk de video. Inspirerend om te zien hoe twee tamelijk bescheiden mannen, samen zo succesvol kunnen zijn. Waarschijnlijk omdat ze het publiek een kijkje in hun hart gunnen. De muziek en teksten van John Ewbank raakt mensen. En Borsato vertolkt ze meesterlijk.

DoDo & Jan Smit
Wie mij ook positief opvielen deze week waren Do en Jan Smit. Beiden tevens te gast in RTL Late night. Do is acht maanden zwanger en staat op hoge hakken haar nieuwste nummer te zingen. Wat een powervrouw! En als je haar hoort praten, stromen er woorden van liefde en dankbaarheid uit haar mond. Waar hoor je dat nog? Het is een verademing! En Jan Smit, die verknocht is aan oude Hollandse liedjes. Hoe schattig is dat, een man die daar eerlijk voor uitkomt. En alle hippe mensen aan tafel waren even verbaasd en vervolgens ook geboeid door de puurheid die deze jongen ten toon spreidt. Ik weet niet of het aan Humberto ligt, maar ik heb me lange tijd niet zo geïnspireerd gevoeld door bekend Nederland als door de mensen aan zijn tafel. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt! En wat inspireert jou? Laat je het me weten?

Durf te Leven!
Vivienne Westerhoud
hoofdredactrice mamas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.