Zomervakantie in Nederland, tijd voor waterpret!

Zomervakantie in Nederland

De zomer komt er aan. Tijd voor waterpret in Nederland. Steeds meer mensen vieren de zomervakantie in Nederland. We genieten al langzaam van wat mooie dagen in het voorjaar en kijken uit naar de zomer. De perfecte tijd om de zomervakantie te plannen. En een matig voorjaar geeft meestal een warme zomer, dus afkoelen in zee, een meer of een zwembad is geen overbodige luxe. Gelukkig zijn er genoeg leuke ideeën om je te vermaken tijdens de warme zomerdagen.

Zomervakantie vier je aan het water

Een warme zomervakantie vier je aan het water, aan zee of met zwembad. Zo kun je lekker de verkoeling opzoeken op de warme zomerse dagen. Ook maak je kinderen erg blij met de waterpret die zij zullen beleven. Elkaar inpeperen met zand op het strand of toch liever een duik in het zwembad met een strandbal? Wat je ook zoekt, je hoeft echt niet naar de andere kant van de wereld te reizen om jouw ideale verblijf te vinden. En waar je ook naar op zoek bent, ik weet zeker dat je een mooi zomerverblijf in ons eigen kikkerlandje kunt vinden. In je eigen vakantiehuis bij een particulier, of juist op een park. Beiden hebben natuurlijk zo zijn voordelen.

Geniet van luxe en privacy in een particuliere woning

Huisje met zwembad in de zomervakantie

Ben je gesteld op je privacy? Dan is een vakantiehuis met zwembad echt iets voor jou en je gezin. Alle luxe van een vakantiehuisje en een zwembad voor jou en je gezin alleen. Zo weet je zeker dat er geen bommetjes gemaakt worden terwijl je van je boek of krant probeert te genieten. Ook al kunnen we niet garanderen wat je kinderen gaan uitspoken als ze zich lekker vrij voelen! Je gaat lekker met je eigen gezin de bloemetjes buiten zetten in een zomerhuisje deze vakantie.

De gezelligheid op de camping of op een vakantiepark

Heb je kinderen die graag vriendjes maken tijdens de vakantie? Dan is een vakantie op een vakantiepark in Nederland misschien een beter idee. Op vakantieparken in Nederland zijn er ook luxe woningen waar je kunt genieten van je eigen tuin met privacy. Liever drukte om je heen? Dan is een vakantie op de camping een goed idee! Vakantieparken en campings hebben vaak een eigen zwembad en soms zelfs een binnenzwembad voor tijdens de natte of koudere dagen. Bijkomend voordeel voor de kinderen: er zijn vaak duikplanken of glijbanen waarmee ze de ultieme waterpret beleven!

Wat voor zomervakantie in Nederland heeft jouw voorkeur? Hoort daar ook altijd water bij? En zoek je de rust op met de kinderen? Of ga je voor de gezelligheid op de camping?

Foto boven Nelly Aran, tweede foto door Edneil Jocusolvia. Beide via Pexels.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.