Goedkope alternatieven voor dure hotels van Disneyland Parijs

Goedkope alternatieven Disneyland

Ontdek de magie van Disney in het mooiste park van Europa. Disneyland Parijs is populair, zowel bij jong als oud. Het is de ultieme plek waar dromen tot leven komen. Disneyland Parijs is een ideale bestemming voor het hele gezin. Maar hoe zit het met de kosten van een hotel als je er een paar dagen wilt blijven, vooral voor gezinnen met kleine kinderen? Veel mensen die naar Disneyland, Parijs afreizen, boeken een compleet arrangement vooraf. Sommige hotels bieden zelfs arrangementen inclusief toegangskaarten. Er zijn zelfs van tijd tot tijd combinatie-aanbiedingen voor de trein en bus. Dit is soms de voordeligste manier zijn om met het hele gezin Disneyland te bezoeken. Maar er zijn ook goedkope alternatieven Disneyland te vinden als je slaapt op een camping in de buurt.

Goedkope alternatieven Disneyland

Maar voor wie echt de tijd neemt om dit te onderzoeken zijn er genoeg alternatieven voor de dure hotels van Disneyland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar dagen op een camping, of een verblijf in een bungalowpark net buiten de stad Parijs? Overnachten op een camping bij Disneyland Parijs is niet alleen goedkoper dan een verblijf in een Disneyland hotel, het is op een camping ook altijd hartstikke gezellig voor de kinderen. Op die manier kun je jouw bezoek aan Disneyland combineren met een paar dagen shoppen, een museumbezoek, of  je bezoek ook gebruiken om korte culinaire of culturele uitstapjes te maken.


LEES OOK: De leukste vakantiebestemmingen om naar toe te gaan met kinderen
EN Vakantie vibe in nederland 8 tips voor een vrij gevoel


Tip voor campings en bungalowparken in de buurt van Parijs

We geven hier even een paar tips voor campings en bungalowparken in de buurt van Parijs:

De Davy Crockett Ranch is een hotel en avonturenpark dat deel uitmaakt van het Disneyland Resort Paris, maar ligt niet op het terrein van het resort. Het hotel heeft bungalows die door het bos verspreid staan. Alle 600 bungalows zijn zelfvoorzienend en geschikt voor twee tot zes personen. Disneyland Parijs is vanaf dit park binnen 15 minuten reistijd te bereiken. Er is geen vervoer van en naar Disneyland vanuit het park. U moet daarvoor over uw eigen auto beschikken of het openbaar vervoer gebruiken.

Camping International de Maisons-Laffitte is een ideale camping voor als je Disneyland Parijs wilt bezoeken. Het station waar je de trein of de metro naar Parijs of naar Disneyland Parijs kunt nemen, ligt op 10 minuten loopafstand van de camping. Deze camping is de ideale plek voor gezinnen met kleine kinderen.

Een andere leuke en kindvriendelijke camping bij Disneyland Parijs is Camping Le Soleil de Crécy. Deze camping heeft ook een  grote speeltuin en zwembad. Vanaf de camping Le Soleil de Crécy rijdt er bovendien een rechtstreekse busverbinding naar Disneyland Parijs.

Dan is er nog  Camping Yelloh! Village Paris Ile de France in het plaatsje Louan. Deze camping staat bekend om zijn kindvriendelijkheid en is populair bij Nederlanders. In het hoogseizoen is er een Nederlandstalige miniclub en kidsclub. Er is ook één keer per week een disco voor de kinderen.

Voor wie het heel eenvoudig wil houden, is er camping La Ferte Gauche in het plaatsje Varreddes. Dit is een simpele, groene camping en ligt zeer gunstig ten opzichte van het Disneyland-resort. Bij de receptie van deze camping zijn kaarten voor Disneyland te koop. Kinderen kunnen gebruikmaken van een buitenzwembad en een ruime speelweide.

Heb jij nog tips voor goedkope alternatieven Disneyland om te slapen in de buurt?

Een reactie

  1. Margorie Brunsveld

    Ik ben met mijn gezin naar Disneyland geweest in mei. We hadden de reis geboekt via attractiereizen.nl. Hier hebben wij het goedkoopste arrangement kunnen uitkiezen waardoor we extra geld overhielden om uit te geven op het park.
    Ik kan dit zeker aanraden als je geld wilt besparen op je reisje naar Disneyland Parijs! Het is al duur genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.