Verwen jezelf in de donkere decembermaand

Verwen jezelf
Verwen jezelf in de donkere decembermaand

De decembermaand zit altijd vol tegenstrijdigheden. Je bent blij dat het bijna kerstvakantie is, maar je hebt het drukker dan welke maand ook. Je hebt fijne feestelijke samenkomsten met gezin en familie, maar er is ook altijd strijd. Irritatie over afspraken tot en met het toetje voor eerste kerstdag. En eigenlijk is het allemaal niet zo belangrijk. Het lijkt alleen maar zo, omdat we er allemaal naartoe leven. En omdat we denken dat alles perfect moet zijn. De oplossing? Relax mama! En koop leuke kleine cadeautjes voor jezelf om extra te ontspannen.

Verwen jezelf in december

Feest bij Dille en Kamille
Bakken met de letters van Dille en Kamille

Veel moeders rennen zichzelf kapot naar de finish van het jaar. We zijn geïrriteerd over de kleinste dingen en we zijn moe. Zo moe dat we vaak toe moeten geven dat we blij zijn als de feestdagen weer voorbij zijn. Terwijl we er zo naar uit keken. Misschien is het tijd om verwachtingen bij te stellen. En zelf ook een tandje terug te nemen. Neem een bad, boek een ontspanningsmassage of ga wandelen in de natuur. Of bak koekjes en een taart en geef jezelf bak spullen van Dille & Kamille cadeau. Kom even goed bij jezelf en blijf daar ook. Zo kan je beter genieten van alle fijne feestdagen.

Lekker in bad met nieuwe zeepjes en handdoeken

Een goed warm bad na een drukke dag in december. Daar kunnen we allemaal wel van genieten. Douchen mag ook, want dat is beter voor het milieu. Tenzij je nadat je klaar bent je kinderen één voor één in hetzelfde bad gooit. Neem een glas wijn mee in bad. Of nog beter voor je rust: een flinke mok kamille thee! En koop voordat je in bad duikt even wat lekkere zeepjes, bruisballen en schampoo bars bij Dille & Kamille!

Wat doe jij om tot rust te komen in de donkere decembermaand? Hoe verwen jij jezelf, als het allemaal een beetje veel is?

PS: dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij via de links een aankoop doet. Het helpt mij om al jarenlang gratis artikelen, speciaal voor jou te schrijven. Het kost jou niets extra. Veel dank alvast!

Foto bovenaan dit artikel door Monstera via Pexels.com, alle andere afbeeldingen van Dille & Kamille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.