De leukste peuterbedden op een rij

leukste peuterbedden
Een hemelbed voor je peuter. In dit peuterbed kan je kind de gordijntjes dichtdoen als het licht uit gaat.

De kinderkamer is voor je kind de veilige thuisbasis waar hij of zij lekker kan spelen, waar je peuter zijn fantasie de vrije loop laat en zijn speelgoed kan ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor het merk Hoppekids. Het merk staat bekend om zijn prachtige duurzame en veilige peuterbedjes van massief hout. Kies je voor een eenvoudig laag peuterbedje? Of ga je voor een halfhoogslaper of een stapelbed? Wat past het beste bij jouw peuter of kleuter? Bedden zijn standaard in verschillende maten leverbaar, zo ook peuterbedden. Ik zet graag de leukste peuterbedden voor je op een rij!

Leukste peuterbedden met lades

De slaapkamer is de vertrouwde omgeving van je peuter. Van zijn eigen speelgoed ontdekken tot een ware chaos creëren met rondslingerende spulletjes. Het klinkt je allemaal misschien wel heel bekend in de oren. Een peuterbed met lades biedt de uitkomst! Gemakkelijk en snel iedere keer de rommel opruimen en als het weer tijd is om te spelen dan kunnen de lades weer gemakkelijk onder het bed vandaan gehaald worden. Het is functionele aanvulling voor iedere peuterslaapkamer. De lades bij een peuterbed kun je los onder het bed plaatsen. Of je kiest een bed waar de lades vastzitten in het bed. De lades op deze foto beschikken over wieltjes en kunnen daardoor eenvoudig door de gehele kamer gebruikt worden. Ook handig!

Peuterbed halfhoogslaper

Is je peuter alweer wat ouder en op zoek naar een nieuw uitdaging? Dan is een halfhoogslaper de perfecte oplossing. In een halfhoogslaper ligt je peuter hoger van de grond, wat voor de peuter al zeer spannend is, maar kan ook uitgebreid worden met extra accessoires zoals een glijbaan of bijpassende gordijnen met kussens. Creëer een unieke belevenis in de kinderkamer en kies voor een superleuke halfhoogslaper, waardoor je ook extra ruimte in de kamer creëert. De leukste peuterbedden zijn natuurlijk speciaal afgestemd op de wensen van je peuter. Welke kleuren vindt zij of hij mooi? Style zelf zoveel mogelijk de kamer en het beddengoed naar eigen smaak.

Stapelbedden voor kleuters

Zijn je kinderen al iets ouder en heb je minder ruimte tot je beschikking? En ben je juist op zoek naar een handige en functionele oplossing? Kies dan voor een stapelbed. Ook deze kun je bekleden met gordijnen. Kies wel voor een opstaande rand, zodat je kind er niet uit kan vallen. Deze bedden zijn minder geschikt voor onrustige slapers, die er ’s nachts slaapdronken nog een keer uit moeten.

Alle afbeeldingen in dit artikel zijn van Bedroomshop, waar ze ook te koop zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.