Foto posters, op canvas en zelfs op behang en tapijt

Foto posters

Al jaren is het een populair fenomeen: foto posters van je eigen geliefden. Je hebt een geweldige foto gemaakt op vakantie of juist thuis van je kind, gezin of huisdier. De foto is zo mooi dat je deze het liefst aan de muur wilt hangen. En dat kan. Je hoeft het alleen maar te uploaden bij een online print bedrijf en je krijgt het resultaat per post thuis gestuurd. Waar moet je op letten en wat zijn de mogelijkheden?

Foto posters en canvas

Je wilt foto posters laten drukken of een foto op canvas hebben. Er zijn veel mogelijkheden. Je kunt een poster laten drukken, die je vervolgens inlijst. Of een foto op canvas, die je zo op kunt hangen. Ook zijn er andere materialen waar je foto’s op kunt afdrukken, zoals hout, metaal of plexiglas. Ze geven allemaal een eigen unieke sfeer. Kijk goed welke methode het beste past bij de stijl van de ruimte waar je het op wilt hangen. Is het de woonkamer? En wil je een industriële look? Kies dan voor metaal. Gebruik je lichte kleuren in een Scandinavische stijl? Dan kun je ook voor canvas kiezen. Een poster zonder lijst past weer goed in een meer artistieke omgeving. Die kun je zelfs met stukjes tape aan de muur hangen.

Welke foto’s gebruik je?

Natuurlijk zijn er foto’s waar je van houdt, omdat je geliefden erop staan. Maar als je deze aan de muur wilt hangen, moet je ook op kleur en compositie letten. De kleuren en de sfeer op de foto, moeten wel passen binnen de sfeer van de ruimte waar je deze op wilt hangen. Een te drukke foto met veel kleur, kan al snel een onrustig beeld geven in de woonkamer. Wil je deze foto toch gebruiken? Maak er dan eens een zwart/wit versie van. Is de afbeelding dan nog steeds mooi? En past ie dan misschien beter in je interieur? Speel hier een beetje mee en wees creatief. Als je speciaal foto’s gaat maken voor je interieur, maak dan een plan. Welke kleur achtergrond kies je? Welke kleding trekken de kinderen aan? Als je het van tevoren goed plant, kun je ervoor zorgen dat de foto naadloos aansluit op de plek waar je deze wilt ophangen.

Retro canvas, dekens en tapijt

Retro foto op canvas

Behalve de standaard foto posters, kun je ook kiezen voor foto’s op andere materialen voor je interieur. Zo kun je bij BesteCanvas.nl ook foto behang laten drukken. Of een deken laten bedrukken met een mooie foto van jezelf. En wat dacht je van tapijt met een foto van je lievelingsplek op aarde. Daar kun je dan elke dag op staan! Wat ik zelf heel leuk vind is de retro canvas zoals je op deze foto ziet. De foto hangt tussen twee houten stokken. Het doet denken aan de ouderwetse posters, die je vroeger op school had hangen. Je kunt ze geweldig stylen in elk retro interieur. Let ook hier weer op beeld, kleur en vromen in de foto die je kiest. Succes verzekerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.