De leukste sieraden voor moeders en dochters

Sieraden zijn altijd een leuk cadeautje om te geven, al helemaal voor jouw moeder óf dochter. Zo kan je elkaar verrassen met een leuke ketting, armband of ring, maar je kan ook samen de leukste sieraden aanschaffen. Wat zijn de leuke opties voor moeders en dochters? Dat hebben wij voor jou uitgezocht!

Tijdloze moeder-dochtersieraden

Het is natuurlijk helemaal aan jou om te bepalen welke sieraden jij graag draagt, maar voor een moeder-dochter ketting is het wel fijn als je weet dat je hier nog een lange tijd blij mee bent. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een naamketting met een rustig lettertype of met een tijdloos symbooltje zoals een hart.

Hou jij nou van zilver, en de ander juist van gouden sieraden? Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om allebei hetzelfde item te dragen, maar in een ander materiaal! Bijvoorbeeld jij gouden oorbellen en je dochter zilveren oorbellen. Daarnaast zijn er ook veel sieraden beschikbaar in het zilver of met een laagje goud, ofwel een goldplating.

Persoonlijk sieraad

Naast kettingen die aan elkaar gelinkt zijn, kan je ook kiezen voor een echt naamsieraad. Deze worden op bestelling gemaakt, en met de tekst die jij wilt. En hier zijn meer mogelijkheden dat je misschien zou denken! Zo kan je kiezen voor een ring met meerdere namen, of een leuke bedelarmband met letters. Ook kan je een ketting met een datum dragen, met een datum die belangrijk is voor jullie allebei. Er is dus keuze genoeg!

Gravures

Naast een persoonlijke sieraad is het ook mogelijk om de sieraden die je hebt aangeschaft, of al hebt, te laten graveren. Dit kan je doen op een hanger of een plaatarmband, maar ook op een sieraad die je minder goed ziet, zoals aan de binnenkant van een ring of horloge. Daarnaast is een gravure een hele subtiele toevoeging aan een sieraad, omdat het niet meteen opvalt, én kan je zelf bepalen hoe de tekst er uit komt te zien. Voeg bijvoorbeeld een leuk symbool, zoals een hartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.