Cadeau voor vaders in de kraamtijd? Kies voor de Vaderboks!

Cadeau voor vaders

Al zolang als we ons kunnen herinneren worden moeders in het kraambed verwend met cadeaus. Logisch, want zij hebben immer het zware werk gedaan. Maar ook vaders zijn betrokken bij de zwangerschap en bevalling. Ze gaan mee naar zwangerschapsyoga, lezen zich in over bevallen en oefenen om mee te puffen. En in de kraamtijd ontvangen zij bezoek en staan zij moeder en baby bij met allerhande klusjes en morele steun. Vaders zijn meer betrokken dan ooit. De hoogste tijd dat zij daarvoor ook beloond worden bij de geboorte van hun kind. Zoek jij een cadeau voor vaders in de kraamtijd? Dan is de Vaderboks een goed idee!

Zwanger box, blije doos en de vaderboks

Moeders krijgen ook van allerlei commerciële partijen dozen vol cadeaus als ze net bevallen zijn. Maar kraamcadeau vader? Ho maar! Een verrassingsdoos voor vaders was er nog helemaal niet. Daarom ontwikkelde ontwerpbureau Concept7 uit Groningen de Vaderboks. Dé doos waar een vader echt blij van wordt. De luxe box is volgens het bureau ‘een doos waar elke man blij van wordt.’ Voor jonge moeders zijn er blije dozen en babyshowers. Voor jonge vaders was er niets. Een gat in de markt, aldus Concept7. Daarom is vaderboks ontwikkeld. Mannen die het vaderschap serieus nemen verdienen een serieus cadeau, zo was het motto. En een cadeau voor vaders verzinnen is toch al nooit zo makkelijk.

Cadeau voor vaders: de Vaderboks als kraamcadeau

De vaderboks is een luxe doos gevuld met tien producten die speciaal geselecteerd zijn om mannen door de eerste maanden van hun vaderschap heen te helpen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan multifunctionele oordopjes, zodat papa ook af en toe door mag slapen. En het boek ‘Tuurlijk schatje’ over hoe mannen vader worden in negen maanden. En de schattige, maar toch stoere buidelbadcape, voor als je net je baby in bad hebt gedaan en je wilt je kleren droog houden terwijl je tegelijk de baby afdroogt. En er is speciaal voor vaders ook een bijzonder biertje gebrouwen. Ken je Papa Beer al? Die zit ook in de box, zodat je deze gelijk kunt proeven. Wel pas als alle zorgtaken erop zitten graag!

Wat zit er nog meer in de Vaderboks?

De precieze inhoud van de Vaderboks is geheim. Dat is dus een leuke verrassing voor de vader, die het cadeau mag ontvangen. Leuk om samen met vrienden te geven en de ‘unboxing’ samen te beleven. Alle producten in de Vaderboks samen hebben een waarde van 200 euro. Terwijl je voor de doos slechts 95,- euro betaalt. En je koopt ‘m gewoon online. Veel vaders ontvangen een luiertaart in de kraamtijd. Een leuke grap, maar niet meer origineel. Maar verzin maar eens een mooi cadeau voor vaders in de kraamtijd. Een goed boek over opvoeden? Een leuk uitje, waar hij het komende jaar niet aan toekomt? Nee, het is echt lastig. De Vaderboks, daar is goed over nagedacht. Het biedt uitkomst en springt in een gat in de markt. Zou jij deze geven aan je beste vriend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.