Orgasmes zijn gezond! WINNEN & Review 1X LELO Sona Cruise Winnaar bekend!

door: Vivienne Westerhoud.
orgasmes zijn gezondIn mei is het de Nationale Orgasme Maand. En LELO trakteert op een mooie mail & win via Mamas.nl! Orgasmes zijn gezond. Wist je dat? Tijd voor jezelf is sowieso een aanrader voor drukke moeders. Maar een orgasme geeft extra ontspanning. Kan jij alles even helemaal loslaten en spelen met je partner of met jezelf? Dat is echt goed voor je! Lees hieronder waarom. Mama’s mag ook een LELO SONA Cruise weggeven en ik vertel je mijn ervaring met dit roze apparaatje van genot! LET OP deze actie is verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Orgasmes zijn gezond

Je hebt natuurlijk geen excuus nodig om te genieten van orgasmes. Ze zijn heerlijk. Maar dat ze ook nog eens gezond voor je zijn wist je misschien niet? Des te meer reden om er vaker tijd en aandacht voor vrij te maken.

1) Anti-aging: Orgasmes zijn veel leuker en ook nog goedkoper dan botox!

Van seksuele activiteit krijg je glanzend haar en een mooie huid. Een botox behandeling, een avondje lekker ontspannen met je partner of de ultieme me-time, hebben allemaal hetzelfde effect. Je wordt er aantrekkelijker van. Seks en orgasmes zorgen ervoor dat je jong blijft. Dus zeker een reden om er heerlijk van te genieten. Zo vaak als jij maar wilt.

2) Stress-relief: Door orgasmes val je niet uit tegen je collega’s!

Zware dag op werk? Wij snappen je. Het is vaak erg moeilijk om te relaxen na een bijzonder zware werkdag of om überhaupt nog in de mood te komen voor wat sexy-time. Maar toch moedigen wij je graag aan om je frustratie eruit te (solo) seksen. Je wordt van seks namelijk vrolijker en meer ontspannen. Ook als je zonder je partner masturbeert.

3) Zorgen voor je hart: Orgasmes zijn veel leuker dan sporten, toch?

Je kan op veel verschillende manieren naar adem happen. Maar seks is voor ons de absolute favoriet. Seks verhoogt de hartslag. Zo verbrand je al snel 100 kilocalorieën. Daarnaast kan je door een stevig potje seks zelfs je buik- en beenspieren trainen.

4) Immuno-boost: Orgasmes kunnen die nare griep weghouden!

Een wetenschappelijke studie toont aan dat mannen die vaak masturberen hogere scores van leukocyten hebben. Een andere studie toont aan dat mensen die vaak een orgasme hebben een hogere aanwezigheid van Immunoglobuline A in hun speeksel hebben. Orgasmes verhogen dus jouw weestand tegen ziekten.

Ik zou zeggen, geniet er lekker van en neem alle voordelen in gedachten mee. Het zal je stimuleren er vaker aandacht aan te geven!

Review LELO SONA Cruise

De afgelopen weken mocht ik de LELO SONA Cruise testen. Ik heb op dit moment geen partner, dus seks schiet er behoorlijk bij in. Het gevaar van weinig seksuele activiteiten is dat de lust een beetje verdwijnt. Een lekkere man (of vrouw) in je bed is natuurlijk de beste manier om opgewonden te raken. Maar de LELO SONA helpt me goed om in de stemming te komen. En dan is de motivatie om het af te maken al snel gewekt.

De LELO SONA Cruise ligt fijn in de hand en is voor extern gebruik om de clitoris te stimuleren. Er zitten heel veel standen op, trillen, pulsen en variaties. Elke stand kun je zachter of steviger zetten. Hij kan zich op een stevige stand helemaal vast zuigen op je clitoris. Maar als dat te heftig is, kan het ook subtieler. Jouw voorkeur zit er zeker bij. Behalve de trillingen, geeft het apparaatje ook geluidsgolven af. Die zorgen ervoor dat de trillingen tot diep in je buik voelbaar zijn.

De clitoris is een veel groter orgaan dan we van de buitenkant kunnen zien. Met de LELO SONA Cruise breng je de gehele clitoris in extase. Het geeft een heel intense beleving, die je lang erna nog voelt. Ook als je niet per se van de clitorale orgasmes bent. Het is ook een heerlijk voorspel voor penetratie. Bekijk dit filmpje om te zien hoe het werkt. (Nee, ik heb zelf geen filmpje gemaaktJ) En lees verderop hoe je een LELO SONA Cruise kunt winnen!

WINNEN 1X LELO SONA Cruise

Wil jij de LELO SONA Cruise winnen? Mama’s mag er een weggeven van LELO. Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen. De winnaar heeft bericht gehad. ALs je meedoet ontvang je voortaan ook onze gratis Mamas Nieuwsbrief met meer leuk nieuws en winacties. Als je onze nieuwsbrief al ontvangt verandert er niets. Je maakt dan evenveel kans om te winnen als je je aanmeldt. De winnaar krijgt per email bericht. Deze actie loopt tot en met 10 juni 2019.

Een reactie

  1. Stephanie spekle

    Mijn intresse in de lelo is na deze blog zeker gewekt! Ook al heb ik al een relatie ik/we zijn gek op het gebruik van speeltjes. En na ik heb gelezen wat de lelo allemaal kan zou het zomaar mijn favoriete speeltje kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.