Kinderwagens en mannen, welke kiezen zij voor hun baby?

Kinderwagens en mannenAls je vader wordt krijg je er een grote verantwoordelijkheid bij. Samen met een bron van geluk natuurlijk. Die kleine verovert je hart. En dat maakt dat je alles voor je kindje wilt doen. Je neemt vaker vrij van je werk om bij je baby te zijn. En je loopt trots achter de kinderwagen. Dat moet er natuurlijk wel één zijn die past bij jouw levensstijl. Niet te zoet en niet te truttig. Een mooie stevige stoere graag!

De bewuste vader kiest duurzaam

Duurzaam is hot. We kunnen er niet meer omheen. En gelukkig komen er steeds meer producten die er hip uitzien en waarbij rekening gehouden is met het milieu. Zo ook met kinderwagens. Een merk dat bewust omgaat met het milieu is Joolz. Een joolz kinderwagen is ergonomisch gemaakt. Het houdt rekening met jouw comfort. En zij verkleinen de impact op het milieu door CO2 te compenseren. Zij planten voor elke verkochte kinderwagen een boom in het zogenaamde ‘geboortebos’ in Colombia. Dit Nederlandse merk heeft ook haar verpakkingsmateriaal zo ontworpen dat er nieuwe, mooie dingen van gemaakt kunnen worden. Je kunt van het karton een lamp of een hertenkop in elkaar knutselen. Daarnaast maken zij gebruik van biologisch katoen voor het maken van de kinderwagens.

De sportieve vader wil bewegen

Zodra je vader wordt kom je vaak tijd te kort. Daarom is het goed om sommige taken te combineren. Zo zie je steeds meer vaders en moeders hardlopen achter de kinderwagen. Het vraagt om een speciale stabiele buggy met grote wielen. Kies voor een model met drie wielen, stevige gordels en goede schokdemping. Dat is belangrijk voor het comfort en de veiligheid van je kindje. Maak jouw hardloop rondje in het begin ook wat korter. Je kindje moet immers wel op tijd weer eten en rusten. Kies een rustige weg om hard te lopen, waar je niet teveel stoepen op en af hoeft. Dan is het plezier voor twee.

De praktische en bewuste vader kiest Nuna

Je kunt een heleboel eisen verzinnen waaraan een kinderwagen zou moeten voldoen. Maar er zijn maar een paar dingen echt belangrijk. De materialen moeten veilig zijn voor je kindje. En het comfort optimaal. Voor zowel je baby als jezelf. Nuna maakt compacte kinderwagens die daaraan voldoen. Dit Nederlandse merk produceert duurzaam. Zij hebben een indrukwekkende lijst van certificeringen voor zowel hun fabriek als de materialen. De wagens zijn wendbaar en gemakkelijk op te vouwen tot een compacte maat. Ze zijn praktisch vorm gegeven zonder poespas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.