ZZP’ers zonder kerstpakket is zó 2009!

woensdag 6 oktober 2010 | Nieuws & Tips

ZZP’ers ontberen als thuiswerkende eenpitters of flexwerkende nomaden niet alleen de roddels bij de koffieautomaat, maar ook in december… Het Kerstpakket.

Met lede ogen zien ZZP’ers in december toe hoe hun collega’s in loondienst met kartonnen dozen zeulen. Nog in loondienst, klaagden ze erover, maar nu missen ze het gevoel om erbij te horen. Eenzaam zittend achter hun bureau missen ze de pret om met een onhandige kerstdoos achterop de fiets door het drukke verkeer te laveren of daarmee klem te zitten tussen de andere treinreizigers in een overvolle en te warme coupé.

Speciaal voor Haar Eigen Zaak leden is er een leuk kennismakingsaanbod! Verras jij minimaal 4 collega’s met een ZZPkerstpakket, dan verrassen wij jou met een mooi geschenk tijdens kerst! Gebruik de actiecode: HEZ2010 en wij regelen het voor jou!

Vorig jaar bleek pas echt onder de twitterende ZZP’ers hoezeer het kerstpakket – daar aangeduid als ‘twerstpakket’ – werd gemist.

Voor Astrid Roesink en Marian de Jong was dat dé aanleiding om www.ZZPkerstpakket.nl in het leven roepen. Onder het motto: ‘Gun de ZZP’er in je omgeving een kerstpakket!’.

Met deze website kan iedereen zijn of haar favoriete ZZP’er een kerstpakket laten bezorgen. En met voor elk bedrag een geschikte keuze: Met dit initiatief kan de gever een eigen bedrag kiezen voor het te geven pakket en kan de ZZP’er voor dat bedrag zelf een pakket samenstellen. Eindelijk gerechtigheid!

Websites: www.zzpkerstpakket.nl en www.zzptwerstpakket.nl (voor de twitter die-hards of zij die het willen worden, en met speciale twitter artikelen).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.