MVO is leidraad van Yente Missie naar Zuid-Afrika

Dit najaar, van 30 oktober tot 6 november, organiseert Stichting Yente een bijzondere reis voor 25 Nederlandse toponderneemsters naar Zuid-Afrika. Yente, de organisatie die zich inzet voor de ondersteuning van vrouwelijk ondernemerschap wereldwijd, kiest als motto voor de missie: ‘Women Entrepreneurs Can Make a Difference’.

De Yente Missie biedt een unieke mogelijkheid om de kracht en inventiviteit van zakenvrouwen in Zuid-Afrika te leren kennen, van top business women tot vrouwen die met hun bedrijf direct bijdragen aan de ontwikkeling van hun lokale community. 
Het programma omvat ruime mogelijkheden om kennis uit te wisselen in een sfeer van onderling vertrouwen. Centrale activiteiten zijn het Yente Business Network Forum in Johannesburg en Fast Track Networking Events in Jo’burg en Kaapstad. Ze staan garant voor vele inspirerende contacten, business opportunities en boeiende sociale cohesie. Daarnaast omvat de missie bedrijfsbezoeken, presentaties van innovatieve good practices en stakeholderbijeenkomsten.

De Yente Missie beoogt een meetbaar rendement voor alle deelnemers: sparringpartnerships, samenwerkingstrajecten en zakelijke opportunities. Bovendien leren Nederlandse topvrouwen elkaar tijdens de reis ook onderling op een ‘andere’ manier kennen: als reisgenoten, als potentiële zakenpartners én als betrokken professionals, die bewust willen bijdragen aan de empowerment van vrouwelijke ondernemers in Zuid-Afrika.

De Yente Missie wordt georganisseerd in samenwerking met SANEC. Meer informatie: www.yente.org

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.