Mama magazine verkiest Vivienne Westerhoud tot Business MAMA van het Jaar!

Gisteren nam Vivienne in Amsterdam de Business Mama Award van het Jaar 2009 in ontvangst. Samen met haar dochters en een goede vriendin vierde zij dit heugelijke feit met champagne. Zij ontving vele kado’s én een grote zilverkleurige trofé. Wat een mooie erkenning! Vivienne startte als ondernemende mama de websites www.mamas.nlwww.haareigenzaak.nl enwww.9tot3.nl. Haar doel is om de combinatie werk & kinderen voor moeders makkelijker te maken.

Foto: Jim Hoogendorp

En MAMA magazine verkiest Bridget Maasland tot ‘Famous Mama Van Het Jaar’ MAMA heeft op woensdag 13 mei bij Strand-West in Amsterdam ‘de Mama of the Year Awards 2009′ uitgereikt. ‘Bridget Maasland’ is de ‘Famous Mama Van Het Jaar’geworden. Lezeressen van MAMA nomineerden naast Bridget ook Renate Verbaan, Froukje de Both en Anouk Teeuwe.

“Bridget is een moedige, stoere, toegewijde mama die we graag op een voetstuk zetten. Met haar programma ‘Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid’ heeft ze het moederschap voorzien van een extra laag glamour en dat is precies datgene waar MAMA ook voor staat,” aldus hoofdredacteur Lenny Gerdes.

 

Zelf zegt Bridget over het moederschap: “Mees heeft mijn leven allesomvattend veranderd. Er is een nieuw soort liefde in mijn leven gekomen. Het is haast niet uit te leggen. Ik ben veel emotioneler.” In MAMA vertelt Bridget openhartig over haar jeugd, het bedrijf Haagse Bluf dat ze samen met haar man Pepijn runt, de belangrijke rol die spiritualiteit in haar leven speelt, de zwangerschapsvergiftiging, haar traumatische bevalling en haar drukke tv-leven waarvoor ze acht weken na de bevalling al met man en kind in Thailand zat.

Naast de Famous Mama, heeft MAMA ook prijzen uitgereikt in de categorieën: Business Mama, Mama Heldin, Inspirerende Mama, Best Geklede Mama en Eco Mama. Alle winnaressen komen uitgebreid met hun verhaal aan bod in het juninummer van MAMA dat vanaf 14 mei in de winkel ligt. Dit nummer is tevens een jubileumnummer, want MAMA bestaat in juni één jaar.

www.mama-magazine.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.