Duurzaam schip de Ecolution van Wubbo Ockels bij SAIL Amsterdam

De nieuwste trotse aanwinst van Wubbo Ockels is het duurzame zeiljacht de Ecolution. Uitgerust met de meest luxe faciliteiten en een Jan des Bouvrie interieur is dit duurzame zeiljacht een futuristisch droomhuis op het water.

Tijdens de Sail in Amsterdam Gisteren en vandaag tot en met 23 augustus, is de Ecolution voor het eerst in het openbaar te bewonderen.

Het bijzondere aan het schip is dat, door middel van een tweetal propellors, er tijdens het zeilen energie wordt opgewekt. Om deze reden hoeft er geen rekening worden gehouden met het energiegebruik en kon het schip worden dus voorzien van grote luxe, zoals vloerverwarming, een stoomdouche en een kookgedeelte. Dit is precies wat Nederland2050 bedoeld met niet minder, maar anders.

www.nederland2050.nl is de nieuwe naam voor ‘Ladies First’ zoals de organisatie heette die Ockels opzette om handtekeningen te verzamelen voor een schoon Nederland in 2050. Technisch is dat al mogelijk, we hoeven er alleen met z’n allen voor te tekenen! Doe je mee? Kijk opwww.nederland2050.nl voor meer informatie en teken de petitie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.