De Smaak van de Tafel

Zeven ondernemende vrouwen geven hun visie op gastvrijheid en kwaliteit in het boek ‘De Smaak van de Tafel’. Zeven jaar geleden begon Lyanne de Kleine haar vergaderlocatie De Tafel van Muiden in Muiden.

Inmiddels is deze locatie met drie aansluitende panden uitgebreid en met een team van zeven vrouwen uitgegroeid tot een modern inspirerend vergadercomplex voor het bedrijfsleven met captains of industry en exponenten uit de wereld van cultuur en de politiek als klant.

Zij kunnen er brainstormen en vergaderen, maar inmiddels ook lunchen, recepties of  boottochten op het IJsselmeer laten organiseren en er zelfs overnachten.

De zeven vrouwen van de Tafel van Muiden hebben  hun ervaringen en visie op ondernemerschap, kwaliteit van leven, gastvrijheid en hun culinaire talenten nu gebundeld in het boek ‘De Smaak van de Tafel’.

Aan de hand van de zeven kleuren van de regenboog bevat het boek 49 recepten, een planner en tips over interessante evenementen.

Ook reikt De Tafel van Muiden  voor het eerst een ‘Table d’Or’ uit, een onderscheiding die aan personen, bedrijven of instellingen wordt gegeven die de “top” op het gebied van kwaliteit en ondernemingsgeest  hebben bereikt.

Dat het ondernemen Lyanne de Kleine in het bloed zit blijkt wel uit het feit dat in het Grand Café “The Lighthouse” in IJburg  met ingang van september volgens haar concept een tweede vergader- locatie wordt geopend,  De Tafel van IJburg.

Het eerste exemplaar van het boek DE SMAAK VAN DE TAFEL  wordt op 9 september op de nieuwe vergader locatie in Grand Café The Lighthouse  uitgereikt  aan Marlies van Wijhe, Zakenvrouw van het jaar 2010.

Tevens zal bekend worden gemaakt wie de eerste ‘Table d’Or’ in ontvangst mag nemen.www.detafelvanmuiden.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.