Persoonlijk reisadvies voor drukke moeders

Als werkende moeder met drie kinderen weet ik hoe hectisch het gezinsleven soms kan zijn. De kleinste organisatorische tips kunnen soms voor een groot verschil of gemak zorgen. Zo ook met het boeken van uw reizen. Als we om 10 uur ’s avonds eindelijk op de bank kunnen ploffen na de kinderen ingestopt te hebben en het hele huishouden gedaan hebben, dan hebben we meestal geen zin meer om het hele internet af te speuren voor de leukste en voordeligste reis.

Als we na uren zoeken eindelijk denken het gevonden te hebben dan blijkt vaak bij inboeken dat er toch nog wat extraatjes bijkomen waardoor het toch nog een dure vakantie word. Tja, dan zoek je weer verder of je denkt boek het maar we werken er hard genoeg voor. Zonde! Een alternatief is het reisbureau wat ook niet altijd even gemakkelijk is met jengelende kinderen.

Gelukkig voor de moeders is er nu het fenomeen zelfstandig reisadviseur, zij komen thuis om uw wensen te overleggen wanneer het u schikt dat is heel makkelijk, maar bellen en emailen kan uiteraard ook. Toch een stukje persoonlijk contact, mocht er zich onverhoopt iets voordoen is er ook iemand die het voor u opknapt zodat u gewoon kan blijven concentreren op uw dagelijkse bezigheden.

Het bespaard u tijd en geld, en onnodige risico´s. Echt anno deze tijd en meedenkend voor de werkende moeders. Dat was een organisatorische tip vanuit mijn vakgebied. Een andere tip is vooral je tijd nemen voor ontspanning, af en toe moet de batterij weer even opgeladen worden zodat we er weer volop tegenaan kunnen.

Dames werkse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.