Nieuwe columniste: Amanda Rijff over make-up

door: Amanda Rijff.

Als beautyfreak en schrijf graag is zij bezig met een beautypagina. Het wordt een informatieve blog, een A-Z, do’ s and don’ts op beauty, maar voornamelijk make-up gebied. Amanda vertelt: Na een aantal jaren ervaring als make-up artist, krijg je een heel duidelijk beeld betreft de herhaalde fouten, en hoe deze aangepast kunnen worden. Het credo luidt: Wat zijn je beste kenmerken, en hoe haal je deze het beste naar voren.

Je huid is en blijft je visitekaartje. Hoe rustiger je huid, hoe frisser het totaalplaatje. Het kan er vaak letterlijk jaren afhalen. De filosofie van gedegen make-up; Hoe minder afleidingen, (door onrustigheden in het gezicht), hoe meer je beste kenmerken naar voren komen. Foutloze applicatie van cosmetica en het vermogen de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw te benadrukken.

Ik ben letterlijk verliefd geworden op kwalitatief goede make-up en voornamelijk op het merk Laura Mercier, door wat het voor iemand kan betekenen. Zowel voor het uiterlijk als voor het innerlijk. Je ziet mensen letterlijk opknappen nadat ze in mijn visagiestoel hebben gezeten. Laura Mercier is een professioneel visagie merk, gemaakt voor de consument, zodat het een ieder gemakkelijk maakt de flawless face na te bootsen. Het is dan ook altijd bevredigend om een perfecte ‘flawless face’ neer te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.