MUSH MUSH en de zwammetjes prijsvraag

MUSH MUSH
Kinderserie MUSH MUSH en de Zwammetjes elke dag 17.00 uur op Boomerang TV

LET OP deze actie liep tot 19 april 2021. Je kunt niet meer meedoen!
TV-zender Boomerang introduceert de gloednieuwe en schattige serie Mush-Mush en de Zwammetjes. In de komische serie volgen we Mush-Mush met zijn beste vriendjes Lilit en Chep, met ieder hun eigen talenten die niet altijd even handig tot uiting komen. De afleveringen van 11 minuten zitten vol spannende gebeurtenissen waarin de vriendjes veel plezier beleven in het bos. Sinds  19 april 2021 iedere dag om 17:00 uur te zien op Boomerang.

Sluit aan bij belevingswereld van jonge kinderen

De serie sluit aan bij de belevingswereld van kinderen. De rode draad in de afleveringen is zelfontdekking, en kinderen zullen zichzelf herkennen in de karakters. Zo is Mush-Mush super enthousiast en altijd klaar voor actie. Hij is een natuurlijke leider, maar hij is alles behalve perfect. Hij is snel afgeleid en impulsief, waardoor nooit iets gaat zoals van tevoren is gepland. Lilit is dromerig, vrolijk en geniet van alles wat ze meemaakt. Maar ze is ook sterk en altijd heel eerlijk. Chep is reuze nieuwsgierig en wil graag weten hoe de wereld in elkaar zit. Hij houdt van feiten, cijfers, informatie en anekdotes: hoe gekker en wilder, des te beter!

Mush-Mush en de Zwammetjes staat garant voor schattige karakters, spannende avonturen, veel grapjes! Je ziet  deze kinderserie vanaf maandag 19 april elke dag om 17:00 uur bij Boomerang.

MUSH MUSH en de zwammetjes winactie

Mush Mush prijsvraag

Via Mamas.nl mogen we in deze week van de lancering van de gloednieuwe serie 3X deze set weggeven: 1x Mush Mush en de Zwammetjes notebook 1x Boomerang pen en 1x  Boomerang broodtrommeltje. Je hoeft je nergens aan te melden, maar wat moet je doen om kans te maken op dit mooie pakket? Ik wil je vragen of je onder dit bericht en/of via social media wilt laten weten of je kindje MUSH MUSH al gezien heeft. En wat de reacties van je kids zijn over deze leuke serie? De meest enthousiaste fans ontvangen deze mooie prijs!

Mamas socials zijn: Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Deze actie loopt tot vrijdag 30 april 9.00 uur.

11 reacties

 1. Mush mush nog niet gezien,
  maar champignons daar is mijn kleine man helemaal dol op
  dus hij zal ook hiervoor gaan
  en fingers crossed dat deze set op zijn tafeltje in de klas mag staan!
  Mush = MUS(t)Have ; ()

 2. Wij hebben het nog niet gezien, maar het ziet er wel heel leuk uit.
  Ik denk dat mijn zoontje dit wel erg leuk gaat vinden

 3. Ik weet niet zeker of mijn kleindochter het al heeft gezien.
  Het contact is door corona miniem en niet alles mogelijk.
  Maar dit leuke setje vindt ze vast en zeker erg leuk.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee voor haar.

 4. Jazeker hebben ze het gezien. De stemmetjes zijn heel grappig en ze vinden het spelletje De bosloop ook erg leuk om te spelen.

 5. Onze dochters hebben volgens mij Mush Mush en de Zwammetjes nog niet gekeken maar dit zullen we zeker gaan doen

 6. We hebben het nog niet gezien, maar gaan het zeker eens kijken. Ziet er leuk uit! En natuurlijk doe ik mee voor mijn dochtertje, dit zal ze leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.