Joolz Aer+ buggy viert feest met Le Pain Quotidien & WINNEN!

Joolz Aer+ buggy viert feest met Le Pain Quotidien & WINNEN!

Deze maand viert de buggy Joolz Aer+ zijn eerste verjaardag. De Joolz Aer+ blinkt uit door zijn comfort, functionaliteit en duurzame karakter. Geen wonder dat de buggy awards binnen sleepte met zijn innovatieve karakter. De wandelwagen is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een wereldwijde nummer 1 hit. En natuurlijk moet dat gevierd worden. Wie jarig is trakteert! En het feestje wordt gevierd samen met Le Pain Quotidien in Amsterdam. Iedereen die al een Joolz Aer+ heeft, krijgt tot en met 29 april een gratis (bio) koffie naar keuze én een babyccino van Le Pain Quotidien. En heb je de buggy nog niet? Dan kan je er eentje winnen! 

Comfort en duurzaamheid staan voorop bij de Joolz Aer+ Buggy

De Joolz Aer+ buggy bestaat deze maand één jaar. Sinds de komst van deze innovatieve wandelvriend zijn rammelende wieltjes, weggezakte peuters en gestoei met in- en uitklappen voorgoed voorbij. Het is een licht gewicht met zes kilo en is heel makkelijk met één hand in te klappen. Het zitcomfort voor je kindje is ook optimaal. En zijn duurzame karakter spreekt veel mensen aan. De buggy is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen en de 10 jarige garantie is overdraagbaar. Daarmee stimuleert het merk dat gebruikers de Joolz Aer+ doorgeven aan de volgende gebruiker. Geef ’m door! Is het advies van Joolz. Niet voor niets dus dat de buggy wereldwijd – van Korea tot Spanje – een hit is en als beste getest door onder meer Ouders van Nu, Forbes en Independent.

Joolz & Le Pain Quotidien: vier de verjaardag mee met gratis koffie en babyccino

De verjaardag van de Joolz Aer+ viert Joolz graag met haar fans. Alle ouders die tot de trotse eigenaren van een Joolz Aer+ behoren, worden van 15 tot en met 29 april bij Le Pain Quotidien in Amsterdam getrakteerd op een gratis koffie. En je kleintje? Die krijgt natuurlijk een babyccino! Voor degenen die niet in Amsterdam wonen is dit het perfecte excuus voor een uitstapje naar onze hoofdstad. Uiteraard met die Joolz Aer+, die ideaal is voor zo’n dagje uit. Dus papa’s en mama’s, waar wacht je nog op?

“Voor elke kinderwagen die we verkopen, planten wij een boom in het Joolz Geboortebos. Het is onze bijdrage voor de generaties na ons.”

Gratis koffie #actievoorwaarden

 • Ga naar één van de vijf Le Pain Quotidien vestigingen
 • Noem het codewoord: Joolzcelebrations
 • Show je Joolz Aer+ buggy!
 • Geniet van een gratis koffie* én babyccino in het restaurant
 • Taggen mag! #myJoolz #LePainQuotidiennl
 • De actie geldt niet voor take away koffies
 • De actie loopt van maandag 15 t/m maandag 29 april
  *i.e. alle koffievariaties, thee en chai latte    
 • Meer over deze actie vind je HIER.

Nog geen Joolz Aer+ buggy bezitter? Dan kan je er één winnen!

Joolz Aer+ winnen

Ben je nog geen gelukkige eigenaar van een Joolz Aer+, dan kan je er tijdens de actieperiode eentje winnen! Kijk HIER voor meer informatie. 

Over Joolz

“Joolz is een premium Nederlands kinderwagen merk dat zich inzet om de nieuwe generatie ouders de regie in eigen handen te geven. Ouders die vastbesloten zijn om een mooiere wereld te creëren voor hun kinderen en henzelf.  Wij helpen met producten en diensten die zijn ontworpen voor het echte leven, zodat ouders zich comfortabel en in balans voelen.”

De 10-jaar overdraagbare garantie garandeert dat de kinderwagens gemaakt zijn om lang mee te gaan. En dat generaties ouders en kinderen ervan kunnen genieten. Joolz is opgericht in 2007 en is uitgegroeid tot een groep van professionals, grotendeels ouders, die werken vanuit het duurzame hoofdkantoor in Amsterdam. Joolz kinderwagens zijn in meer dan 50 landen in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten verkrijgbaar.

Een reactie

 1. Yvonne Batelaan

  Voor onze kleinzoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.