Greenpeace filmpje viraal, you’ll know what to do!

Greenpeace gaat viraal

GreenpeaceHeb jij dit YouTube filmpje al gezien? Deze gaat viraal. Gisteravond kwam mijn jongste dochter ermee aan. Zij is best een stoere. Maar er is een ding waarvan zij altijd in tranen raakt. Als dieren mishandeld worden. Dan wordt zij boos en verdrietig. Ik huilde met haar mee. En nam me vanochtend voor dat ik meer wil weten. En meer wil doen.

Teken de petitie

Behalve het tekenen van de petitie van Greenpeace. Wil ik meer doen om de productie van palmolie te stoppen. Maar ik weet nog niet zo goed hoe. Ik heb er eerlijk gezegd nooit op gelet in welke producten wel of geen palmolie zit.Daar wil ik graag meer over weten. Zodat ik bewuster boodschappen kan doen.

Bewust duurzaam shoppen

Ik sprak zojuist mijn yogajuf. Zij gebruikt al jaren geen palmolie. Wow! Dat wil ik ook. Heeft iemand handige tips? Waar moeten we op letten? Want consumenten zijn uiteindelijk de sleutel. Wij kunnen bepalen of er wel of geen palmolie industrie is. Door bewust boodschappen te doen. Ik ga er meer over opzoeken. Ik ga dat zeker met je delen. Voor nu zijn alle handtekeningen voor Greenpeace welkom. En natuurlijk tips voor bewust boodschappen doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.