Gezin gezocht voor online video Wenneker TV

Wenneker TV is op zoek naar een gezin voor een online video tegen betaling. Wenneker TV zoekt een (jong) gezin die het leuk vindt om mee te doen aan een online video. In de video is het gezin te zien en wordt door de moeder (of vader) een nieuw product van Philips uitgeprobeerd en besproken: de Aquatrio Pro. De Aquatrio Pro is de nieuwe waterstofzuiger van Philips. Als je meewerkt krijg je deze cadeau. Bovendien krijg je een vergoeding voor je medewerking. Lees verder hoe je je aan kunt melden vóór dinsdag 27 januari en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Reageer vandaag nog!

Stof allergie

Omdat de Aquatrio Pro beter schoonmaakt, heeft dat een positieve invloed op mensen met stof allergie. We zoeken daarom een gezin waarvan een van de kinderen (licht) allergisch is voor stof. Het gezin krijgt de Aquatrio Pro voor drie weken in gebruik en vervolgens komt een cameraploeg langs om de resultaten te bespreken en de online video op te nemen.

Data, voorwaarden en vergoeding

  • Opnames duren ongeveer een halve dag in het huis van het gezin
  • leeftijd ouders 25-45. leeftijd kind(eren): 4-12
  • draaidag staat gepland op 17 of 18 februari
  • vergoeding: de Aquatrio Pro + 350 euro
  • reageer snel, want de deadline is maandag 26 januari

Reageer snel!

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken en voldoet jouw gezin aan bovenstaande criteria, stuur dan een mail naar jurre@wenneker.tv

Een reactie

  1. chantall van dalen

    Wat leuk! Wij doen graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *