Geboortecadeau uitkiezen, wat is leuk om te geven?

geboortecadeauOp zoek naar een passend geboortecadeau? Bloemen bezorgen is altijd een goed idee als er een kindje geboren is. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je liever origineel wilt zijn. Het is daarom een goed idee om een passend cadeau te kiezen bij het boeket. Tussen de geboortecadeaus heb je veel keuze. Denk aan een heerlijk zachte knuffel, een heliumballon of een hangende maan met geluid. Verwen de nieuwe moeder met chocolade in roze of blauw. En een goedgevulde fruitmand is een goed idee om weg te geven bij deze gelegenheid.

Geboortecadeau voor het goede doel

Waarom zou je alleen het pasgeboren kind in ons eigen land verrassen? Het is namelijk mogelijk om met jouw aankoop direct ook een ander kind te ondersteunen. Hoe? Bijvoorbeeld door te bestellen bij Boeketcadeau.nl. Daar kun je ervoor kiezen om bij jouw bestelling van een boeket of cadeau een deel van het bedrag aan een goed doel te geven. Cordaid Memisa kan namelijk met drie euro al zorgen dat een ondervoed kind in Afrika bijvoeding krijgt. Met vijf euro kan een kind volledig ingeënt worden en voor zeven euro kan een moeder veilig bevallen in een kliniek. Zeker bij het geven van een geboortecadeau is dit een mooie extra betekenis. Lees meer over Cordaid Memisa. Zij helpen vooral moeders en baby’s. Omdat zij geloven dat een gezonde samenleving gedragen wordt door gezonde moeders.

Morgen al op de bestemming

Natuurlijk wil je de kersverse ouders zo snel mogelijk verrassen met het secuur uitgekozen boeket en cadeau. Juist daarom hoef je bij Boeketcadeau niet lang te wachten tot de bloemen bij de ontvanger verschijnen. Bestel je vandaag voor 17 uur? Dan wordt het pakket morgen al bij de ontvanger afgeleverd. Cadeaus worden persoonlijk samengesteld en worden daarom bij bestelling voor 12 uur nog dezelfde avond bezorgd. Zo ben je er dus lekker op tijd bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *