Feestkleding voor vader en zoon. Mooi!

Feestkleding voor vader en zoon

Feestkleding voor vader en zoonMet matching shirts, strikjes en bretellen zijn vader en zoon de blikvangers op elk feestje. Het Antwerpse label Fils et Papa komt met een hippe eindejaarscollectie voor vaders en zonen van 2 tot 12 jaar.

Nieuw modelabel uit België

Fils et Papa is het modelabel van de Antwerpse ondernemer Michiel Van Hove. Hij raakte geïnspireerd door zijn neefjes, die er op een feestje net zo uitzagen als hun vader. Hij lanceerde vorig jaar een trendy collectie matching shirts en accessoires voor mannen en hun zonen. Het modelabel Fils et Papa was een feit. Na een succesvol eerste jaar breidt het Antwerpse label dit najaar haar collectie uit. Opnieuw met kwalitatieve, stoere items.
Feestkleding voor jongens
“Jongens vinden het best wel stoer om er net als hun papa uit te zien. Met de collectie van Fils et Papa willen we kwalitatieve, trendy feestkleding voor vaders en zonen brengen. Met details die het verschil maken. De collectie loopt tot 12 jaar. Daarna wordt het immers ‘uncool’ om er zoals je vader uit te zien,” vertelt Michiel van Hove.

Verschillende kleuren en mooie details

De collectie van Fils et Papa werd ontwikkeld in samenwerking met modedesigner Ine de Haes. De shirts zijn er in 5 verschillende kleuren met opvallende details en bijbehorende accessoires. De knopen zijn op maat gemaakt. Het feestelijke tintje zit ‘m natuurlijk in de mooie materialen. Maar zeker ook de strikjes en bretellen maken het tot echte feestkleding voor vader en zoon. De items worden verpakt in een luxueuze doos met verrassende spelletjes en tekeningen voor vader en zoon.

Extra groot en extra klein

Dit najaar is de collectie voor het eerst uitgebreid en kunnen ook de allerkleinsten (vanaf 6 maanden) en de allergrootste papa’s (XXL) in dezelfde look de deur uitgaan.
Fils et Papa is dus niet zomaar een modelabel. Het is meer een belevenis voor vader en zoon. Vanaf het moment dat de ‘twinning’ shirts worden uitgezocht tot het moment waarop ze in de was belanden. Samen.

Fils et Papa is online verkrijgbaar op www.filsetpapa.com.
Feestkleding vader en zoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.