Dagelijkse dosis SATC

Door: Amanda Rijff.

 Als make up artist word ik altijd enorm geïnspireerd door mode en beauty. De creatieve energie en de invloed die mode en beauty kan hebben op mensen, en de manier waarop deze mensen de wereld zien. Sex and the City 2 is hier een goed voorbeeld van. Kun je je identificeren met een van de hoofdrolspelers?

Hoe kunnen we de glamour vertalen naar een dagelijkse dosis SATC met behoud van je identiteit? Neem nu Miranda uit SATC, een hardwerkende moeder, briljant gestileerd, en zeer authentiek. Het is interessant om af en toe een pauze in te lassen om de authentieke kant van jezelf te bekijken. Hoe zou ik eruit zien als ik niet beïnvloed zou worden door de media?

Onderstreep je zakelijke look met een vleugje rood op de lippen. Heb je last van couperose, kies dan voor een rode kleur met een blauwe ondertoon. Ben je gezegend met volle lippen, probeer dan eens een matte variant. Wil je juist een beetje meer ‘pout’? Kies dan voor een verzorgende gloss in combinatie met een complementerend lippotlood. Goed gestileerde wenkbrauwen dwingen respect af, en twee lagen mascara in plaats van drie, zorgen ervoor dat je gesprekspartner je prachtige ogen ziet, en niet je mascara.

Kortom, leef je uit deze zomer. Zorg dat je de juiste ingrediënten in huis hebt voor je dagelijkse dosis SATC.

Amanda Rijff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.