Haarverf voor thuis, zo natuurlijk mogelijk

haarverfHaarverf voor thuisgebruik is online te koop bij WECOLOUR.com, de webshop met professionele haarverf, zo puur mogelijk. Om je haar te beschermen tegen schadelijke effecten van haarverf is het belangrijk goed op te letten ​welke haarverf je gebruikt. De haarverf van Wecolour is zo veilig en puur mogelijk, dus zonder ammonia, ppd, parabenen en resorcinol. En toch geeft het een 100% grijsdekking. Een natuurlijke keuze voor optimaal resultaat dus. De haarverf is ontwikkeld door haarverf specialisten met jarenlange ervaring en geproduceerd in Italië, het land van de haarverf!​ Professionele haarverf, zo puur mogelijk, met een mooie dekking en een goede verzorging. Dát is de haarverf van WECOLOUR.

Haarverf kleur kiezen

thuis je haar verventhuis je haren vervenHoewel je thuis eenvoudig je haar kunt verven, valt het niet mee om de juiste haarverf en kleur te vinden. Via de kleurentool op Wecolour.com kun je gemakkelijk de juiste kleur ​kopen. In 7 stappen weet je precies welke kleur bij jou past en het resultaat mag er zijn. Weet je al welke haarkleur je wilt, ​koop dan direct via onze kleuren. Ook voor mensen met grijs haar dekt de verf helemaal. Shoppen kan op www.wecolour.com.

KORTING voor de lezers van Mamas.nl

Haar kleurenZestig procent van de vrouwen verft haar haar en steeds meer vrouwen doen dat thuis. Dit is een stuk voordeliger dan bij de kapper en je kan je haar verven wanneer het jou uitkomt. Professionele haarverf voor thuisgebruik in een mooie verpakking die je online kunt bestellen, was er nog niet in Nederland. Een mooie uitdaging en een kans die onderneemster Marije de Jong niet voorbij kon laten gaan. Speciaal  voor Mama’s geeft zij een introductiekorting van EUR 10.- bij iedere bestelling vóór 30 juni 2015. Gebruik daarvoor de kortingscode: MAMAS10.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.