Fitte stralende mama, zo blijf je in vorm! & FOREO review

fitte stralende mamaJe bent mama van jonge kinderen? Dat is al een marathon op zich. Daarnaast is het goed als je een paar keer per week langer dan een half uur intensief sport. Als moeder moet je opletten dat je niet teveel uitput, dus begin rustig aan en bouw het op. Probeer goed te voelen wanneer je lichaam rust nodig heeft en maak daar ruimte voor. Want als mama is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. En hoe blijf jij een fitte stralende mama? Ik mocht de FOREO testen en vertel je graag wat dat met de teint in mijn gezicht deed!

Essentials voor een fitte stralende mama

Stralende huid
‘Sinds ik mijn FOREO elke dag gebruik, is de teint van mijn huid veranderd. Ik heb meer kleur en mijn huid straalt. Ook mijn rimpels vallen minder op. Doordat mijn verzorgingsproducten beter opgenomen worden in de huid, is deze minder droog. FOREO helpt de vochtbalans en de doorbloeding in de huid te verbeteren.’ Vivienne Westerhoud (53) van Mamas.nl.

Of het nu gaat om aerobics, yoga of kickboksen – er zijn talloze mogelijkheden om actief te blijven. En ze hebben allemaal één ding gemeen: ze doen zowel iets voor het lichaam als voor de geest. Het heerlijke gevoel na een succesvolle work-out is gewoon geweldig. Om in de toekomst goed voorbereid te zijn? Deze checklist met producten mogen niet ontbreken in je sporttas. Dit mag elke fitte stralende mama zichzelf gunnen. En het is ook een goed idee om wat items voor Moederdag te vragen!

1. Drinkfles

Dat voldoende drinken belangrijk is voor het lichaam, is al bekend. Maar vooral bij een training, waarbij we veel vocht verliezen door zweten, is goed drinken essentieel. Een tip voor na de sport: warm citroenwater kan op wonderbaarlijke wijze een elektrolytische sportdrank vervangen, omdat het niet alleen heerlijk verkoelt, maar ook ontgift en de zoutbalans herstelt. Maar van gewoon water mag je ook elke dag wel 8 glazen drinken. Dat is goed voor je huid en je hersenen.

2. Gezichtsreinigingsborstel

Zweet is een van de belangrijkste beschermende functies van ons lichaam tijdens inspanning. Wanneer de lichaamstemperatuur stijgt door inspanning, moet deze warmte zo snel mogelijk door de huid kunnen worden afgevoerd. Zo is zweten absoluut gezond tijdens de training. Daarom mag de huid niet afgesloten zijn met een dikke laag make-up. En zelfs na de training moet de mix van zweet, talg en bacteriën van het gezicht worden gewassen om puistjes en verstopte poriën te voorkomen. Voor een bijzonder grondige reiniging is de compacte gezichtsreinigingsborstel LUNA mini2 van FOREO geschikt. Door de zachte siliconen noppen en de gerichte T-Sonic pulsaties opent het de poriën en verwijdert het 99,5% resten van vuil, olie en make-up. De levensduur van de batterij (maar liefst 5 maanden) maakt deze borstel de perfecte metgezel voor in de sporttas.

3. Muziek

Wereldwijde studies kwamen tot dezelfde conclusie: met de juiste geluiden in de oren verbeteren prestaties. Jouw favoriete nummer geeft je meteen een goed humeur, verhoogt je motivatie en laat je concentratie toenemen. Volgens de experts is het echter ook belangrijk om de juiste beat te hebben voor de juiste soort sport. De loopband zou bijvoorbeeld 160 slagen per minuut zijn. “Happy” van Pharell Williams of “Shake it Off” van Taylor Swift behoren tot de juiste cardio-nummers. Muziek roept nu eenmaal bepaalde emoties op, waardoor de prestaties verbeteren. Dus zoek die workout-afspeellijst, ga naar de gym en aan de slag!

Een stralende teint voor mama!

FOREO LUNA reviewAls ik moe ben, kan mijn huis er soms dof uitzien. Maar sinds ik de FOREO Luna fofo gebruik, hoor ik aan alle kanten ‘wat zie je er goed uit! Kijk, daar word ik blij van! Het apparaatje past in je hand en is gemaakt van een zachte kwaliteit siliconen. De zachte borstel kun je tweemaal daags over je gezicht laten gaan met de pulserende bewegingen die de FOREO afstemt op jouw huid. Je begint met het downloaden van de bijbehorende app en doet een testje. Dan weet het apparaat precies wat het moet doen. Je kunt het gebruiken om je huid te reinigen met jouw gebruikelijke reinigingslotion. Maar aangezien ik geen make-up draag, gebruik ik het om de serum in te masseren voordat ik mijn gezichtscrème erop aanbreng. Soms gebruik ik het ook met de rozenolie van Botanical beauty. (zie foto)

FOREO LUNAmini2Het gebruik van de FOREO brengt een diepe reiniging als je deze daarvoor gebruikt. Maar ook stimuleert het de doorbloeding van je huid. Op een zachte wijze pulseert de FOREO langs alle zones van je huid en laat er een stralende teint achter. Mijn huid is al wat ouder (ik word 53 deze maand:) en ik heb het idee dat ook mijn rimpels minder diep liggen door het gebruik van de FOREO. De stralende teint valt in elk geval al op. En ik lijk zelfs al behoorlijk bruin, terwijl in nog niet veel in de zon gezeten heb. Wat een heerlijk cadeau om jezelf mee te verwennen! Wellicht een idee voor moederdag? Ze zijn er in diverse vrolijke kleuren, maar ook in zwart, zoals die van mij. Kijk op FOREO.com voor meer informatie of

koop jouw FOREO via bol.com

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *