Welke sport BH kies je voor optimale ondersteuning?

De meeste vrouwen vinden het vooral belangrijk dat ze er leuk uit zien tijdens het sporten en dat hun sportsetje fijn zit, maar het belangrijkste gedeelte van de sportoutfit wordt vaak vergeten. De sport BH! Welke sport BH kies je? En waarom is een goede sport BH eigenlijk zo belangrijk? Annadiva helpt jou graag!

Waarom is een goede sport BH belangrijk?

Naast goede schoenen en sportkleding is het belangrijk dat je kiest voor een passende en betrouwbare sport BH. Bij sport is de borst in beweging, maar onze borst is van nature helaas niet op deze bewegingen voorbereid. Om pijn en uitrekken van het gevoelige bindweefsel te voorkomen, moet je een goede sport BH dragen. Bij sommigen sporten wordt de borst blootgesteld aan extreme belastingen, deze ongewenste bewegingen worden door een optimaal zittende sport BH tot 78% gereduceerd. Voor elke bewegingsintensiteit hebben wij een passende sport BH welke perfect op de behoeftes van het vrouwelijk lichaam is afgestemd. Ontdek alles over onze sport BH’s en welke sport BH voor jou het meest geschikt is.

Welke sport BH? Verschil in ondersteuning

Afhankelijk van het belastingniveau van de sport heb je qua ontwerp als functie met goede ondersteuning te maken. Wij maken hierin een onderscheid tussen 3 soorten support levels;

Extreme Support Level

extra stevige sport HBVoor maximale steun: Deze BH’s zijn bedoeld voor sporten met een hoge belasting zoals bijvoorbeeld: hardlopen, paardrijden, tennis, handbal en balsporten in het algemeen. Zij bieden een extreem sterke, comfortabele steun en zijn ook voor vrouwen met grotere omvangmaten perfect. Zie voorbeeld hieronder.

High Support Level

extra ondersteunende sport BHVoor hoge steun: Een High Support sport BH is een stevige sport BH die alle bewegingen die je maakt voldoende kan opvangen. Voldoende wil zeggen dat je borsten in de BH nog wel een heel klein beetje mogen meedeinen, maar dat ze zeker niet mogen stuiteren. Balsporten en racketsporten zijn voorbeelden van high impact sporten waarbij deze sport BH goed van pas komt. Zie voorbeeld hieronder.

Medium Support Level

ondersteunende sport BHvoor gemiddelde steun: BH’s in de categorie Medium Support zijn bijzonder geschikt voor sporten met een gemiddelde belastingintensiteit. Zij bieden stevige ondersteuning zonder daarbij af te knellen. Sporten waarbij deze BH’s goed bij passen zijn o.a. pilates, yoga en nordic walking. Zie voorbeeld hieronder.

Vooral bij sporten zoals basketbal, hardlopen, volleybal of boksen is het belangrijk dat je je armen vrij kunt bewegen. De oplossing: een sport BH met X-Back! Welke sport BH kies jij?

Leuke weetjes!

sport BH voor tennis

  • Op een afstand van 1000 meter en een loopsnelheid van 12km/h beweegt de borst ongeveer 84 meter op en neer. Het dragen van een sport BH vermindert de beweging van de borst en minimaliseert de impact van de beweging op het gevoelige borstweefsel.
  • Wij zijn specialist in grote maten. Ook sportende vrouwen met een grotere maat kunnen bij ons terecht, want onze sport BH’s bieden een stevige ondersteuning t/m cup H!
  • Wij hebben merken die hoogwaardige materialen verwerken in sport BH’s, die ook nog eens ademend en vochtregulerend zijn.

Deze sport BH’s zijn te koop bij Annadiva.nl en in onze winkels:

Annadiva Den Bosch
Verwersstraat 62-64
5211 HX Den Bosch

Annadiva Nijmegen
Houtstraat 44
6511 JP Nijmegen

Annadiva’s Bestseller:
Sport BH Bestseller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.