Nieuwe bril? Maak een fashion statement!

Nieuwe bril

Nieuwe bril? Maak een

fashion statement!*

Heb je een nieuwe bril nodig? Maak dan een fashion statement met je bril! Brillen zijn al lang niet meer alleen om beter mee te kunnen kijken. Met een goed montuur kan je zeker een goed fashion statement maken. Je kiest er een die past bij je eigen stijl en persoonlijkheid. En de meeste vrouwen hebben er zelfs meer dan één, zodat ze per gelegenheid hun montuur kunnen kiezen. Net zoals je kledingstijl anders is op kantoor dan in je vrije tijd. En brillen voor een avondje uit zien er weer anders uit dan wanneer je lui op de bank ligt.

Little black dress? Ook een zwart montuur!

Zwarte bril

We hebben allemaal wel die little black dress in de kast hangen. Zo’n jurkje dat neutraal genoeg is om bij elke gelegenheid te kunnen dragen. Naar je werk op hakken en in je vrije tijd met een sportieve sneaker. Een zwart montuur is de Little Black Dress onder de brillen. Makkelijk te combineren, zowel naar een zakelijk gesprek als naar een feestje. In de categorie brillen voor dames zijn er zoveel mogelijkheden. Je kan een zwarte bril in allerlei vormen kiezen. Precies wat past bij jouw gezicht.

Fashion statement met je bril

cate eye brillen voor vrouwen

Helemaal van deze tijd zijn monturen die een statement maken. Soms vraagt een moment namelijk om meer dan een onopvallende bril. En wil je juist knallen, zodat je meer opvalt en laat zien wie jij bent. Je kan kiezen voor kleur, een drukker design of bijvoorbeeld de cat eye vorm (zie foto). Bij de cat eye lopen de bovenkanten aan de zijkant een beetje omhoog, zoals bij een kattenoog. Pas je make-up erop aan. Dan is het effect extra duidelijk. De meeste mensen kijken als eerst naar jouw gezicht. Je kan dus met de juiste bril nog meer indruk maken dan met een jurk of blouse. Heb je een druk montuur? Houd dan je make-up en kleding rustig, pas de kleur aan of ga juist helemaal wild met verschillende kleuren bij elkaar.

Extra grote brillen met rustige kleuren

Extra grote brillen

Kies je voor een extra groot montuur? Dan kies je waarschijnlijk voor een rustige kleur. Het is ook een fashion statement om een extra grote bril te dragen, maar die is wel met meer te combineren als je de kleur neutraal houdt. Een groot montuur draagt ook prettig, omdat je nooit zelf tegen de randen aankijkt. En het kan erg charmant staan! Match de kleur en de stijl met je kleding. Een beetje 60’s en 70’s vibe past goed bij extra grote brillen.

Welke nieuwe brillen passen bij jou?

Natuurlijk passen niet alle brillen bij jou. De vorm van je gezicht bepaalt of je een ronde of juist wat rechter montuur beter staat. Heb je een klein gezicht? Dan verdwijn je achter een te groot montuur. En heb je een lichte huid? Dan passen lang niet alle kleuren bij jouw teint. Ga daarom altijd even kijken in het echt hoe een bril jou staat!

foto bovenaan: Andrea Piacquadio via pexels.com. Foto’s van de brillen van Charlie Temple. * wil je weten hoe mijn artikelen tot stand komen? Lees er hier alles over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.