Laarzen kopen voor de herfst 2020? Nu doen!

Laarzen kopen voor de herfstAls ik nu buiten loop voel ik de herfst al. Ik ruik de herfst. Er zijn al paddenstoelen en zwammen. En als het waait, ritselen de bladeren. Er valt zelfs al blad. Het is tijd voor andere schoenen. Waterdichte schoenen. Lekkere warme laarzen om mee te wandelen. Laarzen kopen voor de herfst 2020! Daar is het echt tijd voor. Want weer of geen weer, het is altijd goed om naar buiten te gaan. Tegen kou en vocht kun je je prima kleden. Dus het buitenseizoen is wat mij betreft verlengd. Maar dan wel met nieuwe laarzen.

Boots Amsterdam laarzen voor stevige kuiten
Boots Amsterdam laarzenBOOTS Amsterdam maakt laarzen voor Nederlandse vrouwen. En gezonde Nederlandse vrouwen hebben vaak stevige kuiten. Of het nu komt omdat we sportief zijn, veel fietsen en goed eten, ik weet het niet. Maar de gemiddelde Italiaanse laars heb ik zelf ook nooit gepast. Zo jammer, want ik vind laarzen prachtig! Onder een lief jurkje een paar mooie lederen laarzen. I love it! Dat kon ik vroeger beter vergeten, want dat bestond gewoon nog niet. Maar nu kan iedereen laarzen dragen. Er zijn steeds meer dameslaarzen met brede schacht te koop. Doen dus!

Laarzen kopen voor de herfst 2020
In de Laarzenwinkel vind je voor elke vrouw de juiste laars. De naam zegt het al. Maar dus ook voor die stevige kuit zijn er laarzen met een brede schacht. Op de website vind je ook de kuitmaat calculator. Hoe fijn is dat?! Een winkel die niet uitgaat van de standaard, maar jouw kuiten de aandacht geeft die ze verdienen. Ja, daar word ik echt blij van!

Stoere elegantie in Italiaans design
Laarzen kopen voor de herfst 2020Heb je wel slanke kuiten? Kies dan voor de stoere elegantie van het merk Antonio Moretto. Deze olijfgroene laars bijvoorbeeld. Stevige zool en toch heel elegant. En nog betaalbaar ook. Een mooie combinatie. Ik vind de combinatie van een stoere laars met suède altijd mooi. En zeker als deze ook in mosgroen is uitgevoerd. Ik hou van die kleur. Als je in de regen loopt, moet je deze wel goed inspuiten. Want suède is gevoelig voor water.

Stampen door de plassen in Oud Hollandse stijl
Regenlaars EvercreaturesDeze kaplaarzen van het merk Evercreatures trok mijn aandacht. Kaplaarzen zijn vaak saai in legergroen of zwart uitgevoerd. Maar de ontwerpers van Evercreatures hebben daar iets leuks op gevonden. Behalve in Delfts blauw, kun je deze herfst ook dames rond zien lopen in regenlaarzen met bloemen, ruiten, stippen of zelfs koeienvlekken. Daar word je toch vrolijk van? Dames, stampen maar door die plassen. Lekker speels de stress van je af laten glijden in de natuur. Dat maakt het kind weer wakker in je.

Laarzen kopen voor de herfst 2020, ben jij daar ook zo aan toe? Welke laarzen kies jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.