De leukste dames tassen trends najaar 2019

Dames tassen trends 2019

dames tassen trends 2019Dames tassen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Ieder seizoen komen er weer nieuwe modellen, kleuren en trends tevoorschijn. Dat zijn er dan zo veel dat het soms moeilijk bij te houden is! Om je weer helemaal op de hoogte te brengen zie je hier de leukste dames tassen trends van 2019. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe tas? Lees dan gauw door!

Tassen in neonkleuren

De neonkleuren zijn weer helemaal terug van weggeweest. Denk aan de felle groene, gele en oranje neonkleuren. Je ziet dit terug in kleding, maar ook in tassen en zelfs zonnebrillen. Hiermee ben je helemaal bij de tijd.

Natuurlijke materialen

Een tas van riet of juist van onbewerkt leer is nu super hip. Natuurlijke materialen zijn er hartstikke veel en ze zijn bijna allemaal geschikt voor tassen. Heb je dus een materiaal dat je altijd erg leuk vindt, dan is er ongetwijfeld een tassen uitvoering van te vinden.

Een doorzichtige tas

Niet zo handig voor de rommelaars onder ons, maar wanneer je je tas een beetje netjes houdt is een doorzichtige tas erg leuk. Je weet dan in ieder geval zeker dat je een originele tas hebt die je bij anderen niet zo snel ziet. Voor sommigen is de doorzichtige tas best wel een drempel, maar wanneer je ziet hoe leuk deze tassen kunnen staan ben je al gauw overtuigd.

Een heuptas, maar dan anders

Je kent waarschijnlijk de crossbody bag wel. Tassen met een enkele band die je over de ene schouder hangt, waardoor je tas tegen je andere heup aanhangt. Nu is het erg modieus om een heuptasje op die manier te dragen. Dit zie je veel bij jongeren, maar wanneer je een modieus model kiest van bijvoorbeeld leer is dit voor iedereen een toffe en originele tas!

Dierenprintjes

De dierenprint is ook weer helemaal terug van weggeweest. Van zebra tot panter en van krokodil tot slang, imitatieleren tassen met dergelijke prints zijn helemaal in. Was je vroeger altijd al stapelgek op je dierenprintjes, dan kun je nu zeker weer voor een dergelijk exemplaar gaan! Wil je niet teveel opvallen? Kies dan een bruine of zwarte uitvoering!

Dat waren de dames tassen trends najaar 2019

Dit waren de tassen die op dit moment helemaal in zijn. Ben je op zoek naar een nieuwe tas? Dan heb je ongetwijfeld inspiratie gevonden in het lijstje. Heel veel plezier bij het shoppen! Welke heeft jouw voorkeur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.