A beautiful Story, een mooi verhaal met mooie sieraden

door: Vivienne Westerhoud.
Gouden sieradenDeze week ontving ik van A Beautiful story een prachtig setje voor een review. Dat zijn van die momenten dat ik extra blij ben met mijn werk! Ruim 10 jaar geleden ontmoette ik oprichtster Cathelijne Lania persoonlijk. Zij was in contact gekomen met een groep edelsmeden in Nepal. En met unieke ontwerpen, waarvan zij wist dat Nederlandse vrouwen die mooi zouden vinden, ging zij een samenwerking aan. Natuurlijk pakte zij dat Fair Trade aan. Zodat de makers in Nepal een eerlijke prijs krijgen. En gelijk een hele gemeenschap gebaat is bij de samenwerking. Nu verovert zij de wereld met haar supermooie, elegante en hippe sieradenlijn.

Edelstenen met een verhaal

Sinds vorig jaar geeft a Beautiful Story ook advies over de (half)edelstenen die zij in hun sieraden verwerken. Want elke steen heeft zijn eigen energie. Zo koos ik voor een armband en ketting met kleine steentjes Labradoriet. Deze steen geeft bewustzijn, reflectie en het trekt succes aan. Dat leek me een mooie aanvulling op de andere stenen die ik al draag. Naast het mooie verhaal van de samenwerking in Nepal, heeft a Beautiful Story dus nu ook een verhaal bij elk sieraad. En wat die voor jou kunnen doen. I just love it!!
a beautiful story

Over de foto’s en mooie sieraden
Op de foto’s zie je mijn Mini Labradoriet Sterling Zilver vergulde armband (rechts op de foto) en ketting. Deze zijn dus gemaakt van Sterling Silver en hebben een ‘goudbadje’ gehad. De andere ketting om mijn nek en de gouden armbanden om mijn arm zijn echt goud (met diamant en parel). Je kunt zien hoe goed het daarbij past. Die warme uitstraling van goud past goed bij mijn gele kleur huid. Misschien past zilver beter bij die van jou. Dan heeft a Beautiful Story ook genoeg keuze voor jou. De armband naast de labradoriet, die met die geregen kralen, komt trouwens ook van a Beautiful Story. Die kocht ik zelf vorig jaar, omdat ik fan ben. De mooie sieraden zijn goed betaalbaar en ontzettend leuk om te verzamelen! Laat je weten welke jij het mooist vindt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.