Vivienne Westerhoud gasthoofdredacteur vrouw nieuws in februari

Vivienne Westerhoud van Mamas.nlIn de maand februari ben ik gast hoofdredactrice van Vrouw Nieuws. Als thema voor deze maand heb ik gekozen voor de liefde. Je kunt denken aan de liefde voor je kinderen en je partner. Of de liefde voor je werk of eigen onderneming. Maar vooral wil ik aandacht besteden aan de liefde voor jezelf. Omdat ik weet dat veel vrouwen het nogal lastig vinden om echt van zichzelf te houden. Voor jezelf gaan staan en je laten zien in de wereld. Dat is een belangrijke voorwaarde voor vrijheid en geluk.

Check vrouw.nieuws.nl en lees mijn verhaal. Ik wil voor jou alvast verklappen dat ik ook twee nieuwe online magazines ga lanceren deze maand. Een heeft te maken met duurzaamheid. De ander met ‘zelfliefde’. Stay Tuned!

Video met Vivienne Westerhoud

Hieronder zie je mijn video waarmee ik mijzelf introduceer. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het me weten onderaan deze post, via social media of mail info@mamas.nl. Ik zou het leuk vinden van je te horen. Zodat ik niet alleen mijn stem, maar ook die van jou kan laten horen voor een groot publiek. Ik reken op je! Lieve groet, Vivienne

Vivienne Westerhoud startte in 2001 met ondernemen. Met haar online magazines wil zij vrouwen inspireren om autonome keuzes te maken, zowel in hun werk als privé. Zij helpt vrouwelijke ondernemers met online zichtbaarheid en persberichten.
www.mamas.nl | www.haareigenzaak.nl | www.9tot3.nl | www.mamashopt.nl | www.haarauto.nl | www.mamaboom.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.