Wortel gember soep van Gwyneth Paltrow

Heerlijk en eerlijk koken

Heerlijk makkelijk koken(H)eerlijk makkelijk is het nieuwe kookboek van Gwyneth Paltrow, en het vervolg op haar boek (H)eerlijk. Een combinatie van eerlijk en lekker eten. Met 125 recepten die je kunt maken in minder tijd dan het kost om een pizza te bestellen! Alle recepten bevatten weinig suiker, vet of gluten, en zitten vol smaak. Van een heerlijk ontbijt tot relaxed diner, in dit boek vind je snel je eigen favoriet. Plus een hoofdstuk vol ‘on the go’-recepten, voor school, je training of een gezellige picknick.

Wortel gember soep

Deze wortel gember soep maakte ik afgelopen week. Want natuurlijk wilde ik een paar recepten uitproberen. De recepten zijn eenvoudig en makkelijk opgeschreven. Met een lijstje ingrediënten en een beschrijving van hooguit 5 zinnen. Je hoeft dus echt geen ingewikkelde bereidingen te doen.

recept wortel gember soepWortel gember soepWe aten met z’n tweeën die dag. Dan vind ik soep altijd lekker en handig. Zeker als een van ons ook nog moet sporten die avond. Wat er over blijft eet ik dan de volgende dag tijdens de lunch. In dit geval met een spelt boterham met een plak geitenkaas. En mijn buurvrouw, die ook soms thuis werkt kreeg ook een bakje. Het is een heerlijke pittige, verwarmende soep. Een echte aanrader dus!

Wil jij ook koken met het boek (H)eerlijk Makkelijk van Gwyneth Paltrow? Bestel het hier bij bol.com voor 24,95 euro. En laat ons vooral weten wat jij van dit heerlijke kookboek vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.