Gezond eten voor je kind

Je wilt het beste voor je kleintje, naast veel liefde en geborgenheid is gezondheid toch minstens zo belangrijk? Priscilla Kranenborg & Linda Wit lanceerden kort geleden Little Flow, een site vol inspiratie voor ouders dat geheel in het teken staat van “gezond en lekker eten” voor hun kleintjes. Linda (31) groeide op in de biologische speciaalzaak van haar ouders. Ze heeft daardoor een hoop kennis meegekregen voor een gezonde levensstijl. Op het moment dat zij moeder werd van Teun (4) en Isa (2) is zij nog bewuster naar eten en drinken gaan kijken en probeert haar kleintjes alleen het beste te geven.

Ook vrienden om haar heen kregen kleintjes en kwamen al snel voor advies en tips. Een plan om alle deze kennis te verzamelen op een website was geboren. Priscilla (30) komt en leeft nog steeds in een horecafamilie, haar vader Robert Kranenborg en haar man Thomas zijn beide ambachtelijke koks. In haar opvoeding heeft zij de passie voor en waarde van goede producten en bewust eten meegekregen, Dit past zij ook weer toe op haar Storm (2) en de kleintjes bij haar thuis die zij met alle liefde opvangt als gastouder.

Ouders bewust maken van wat zij nou eigenlijk geven en gezonde alternatieven aanbieden, dagelijkse inspiratie voor wat op tafel neer te zetten en leuke recepten om samen met je kleintje te bakken vind je iedere dag op www.littleflow.nl. Bekende nederlandse vaders & moeders zoals Nikkie Plessen, Nicolette van Dam, Valerie Meininger, Amanda Krabbe, Froukje de Both, Natasha Froger, Casper Reinders en John Vooijs volgen Little Flow al vanaf het begin en maken dankbaar gebruik van de tips en suggesties. Little Flow is makkelijk te volgen op instagram, facebook en twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *